Witam. Chciałem się dowiedzieć czy warto kupić to radio, ponieważ powoli składam caraudio. Proszę głównie o wypowiedź posiadaczy Pioneera i opinię o marce. Pozdro
radyjko: http://www.allegro.pl/item146437586_pio ... pewny.html
[pioneer 6800] czy warto??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- radzio1911
- Nowicjusz
- radzio1911
- Nowicjusz
Pioneer robi dobre radia ...ale nie kupiłbym radia Pioneera za takie pieniądze.Wolałbym jakąś Alpinę (nawet używkę np 9812).Pioneer za 400zł jest OK(nawet bardzo OK) ale za prawie 900 są lepsze,a nawet dużo lepsze radia.Pioneer gra jakby miał włączony Loundnes tzn.dużo góry i basu , środek wycofany,a to właśnie środek pasma "niesie najwięcej muzyki".Szukaj Alpinę CDA lub Clariona od 468 wzwyż.
- radzio1911
- Nowicjusz
Witam!
Ja uważam, że warto zainwestować w Pioneer'a. Miałem kiedyś DEH-P6300R, ale go skradziono. Obecnie posiadam DEH-30MP. Dźwięk Pionka jest zawsze lekko podbarwiony, szczególnie w niskich częstotliwościach, ale wbudowana zwrotnica HPF pozwala precyzyjnie wysterować to pasmo.
Niezawodność, brak reakcji na stan drogi i napęd, który nie rysuje płyt. Dobrze odtwarza muzykę typu TECHNO, HH jak i klasyczną.
Przyjemnego odsłuchu
Ja uważam, że warto zainwestować w Pioneer'a. Miałem kiedyś DEH-P6300R, ale go skradziono. Obecnie posiadam DEH-30MP. Dźwięk Pionka jest zawsze lekko podbarwiony, szczególnie w niskich częstotliwościach, ale wbudowana zwrotnica HPF pozwala precyzyjnie wysterować to pasmo.
Niezawodność, brak reakcji na stan drogi i napęd, który nie rysuje płyt. Dobrze odtwarza muzykę typu TECHNO, HH jak i klasyczną.
Przyjemnego odsłuchu