PIONEER DEH -4700-warto kupić ?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Witam.
MAm takiego pionka. Jestem bardzo zadowolony. Potrzebuje instrukcjie do niego po polsku. Ma ktoś może:>?? Prosiłbym na [email protected] albo jakąś linke. Radyjko jest rewelacyjne za taką cenę.
Z góry dzięki
Pozdrawiam grzes24pl
MAm takiego pionka. Jestem bardzo zadowolony. Potrzebuje instrukcjie do niego po polsku. Ma ktoś może:>?? Prosiłbym na [email protected] albo jakąś linke. Radyjko jest rewelacyjne za taką cenę.
Z góry dzięki
Pozdrawiam grzes24pl
Pozdrawiam grzes24pl
- kubavwujek
- Użytkownik
- Kontakt:
- kubavwujek
- Użytkownik
- Kontakt:
Witam, mam maly problemik z tym radyjkiem, podlaczylem do standardowej kostki ISO w mk3 i po wylaczeniu zasilania radio gubi wczesniej zaprogramowane stacje radiowe i po ponownym wlaczeniu trzeba na nowo szukac czestotliwosci danych stacji. Czy to chodzi o zle podpiete zasilanie bo nic innego nie przychodzi mi na mysl ? Pozatym wszystko w jak najlepszym porzadku, brzmienie i dzialanie zadnych zarzutow. Dzieki za pomoc Pozdrawiam
Witamgwizdek pisze:Witam, mam maly problemik z tym radyjkiem, podlaczylem do standardowej kostki ISO w mk3 i po wylaczeniu zasilania radio gubi wczesniej zaprogramowane stacje radiowe i po ponownym wlaczeniu trzeba na nowo szukac czestotliwosci danych stacji. Czy to chodzi o zle podpiete zasilanie bo nic innego nie przychodzi mi na mysl ? Pozatym wszystko w jak najlepszym porzadku, brzmienie i dzialanie zadnych zarzutow. Dzieki za pomoc Pozdrawiam
Sprawa jest bardzo prosta musisz znalezc w kostce kabelki +(zasilanie) i + ACC (nie wiem czemu ale chyba sa one odwrotnie w kostce podpiete) czyli napiecie po zalaczeniu stacyjki. wystaczy po prostu je zewrzec. wtedy radyjko bedzie mialo podtrzymanie pamieci. najlepiej sprawdzic jakims miernikiem co jest co. lub po prostu jakas zaroweczka.
pozdrawiam