Ja miałem oba , x tomicher x słuchał też obu i doszliśmy do wniosku ,że 10 jest uniwersalniejsza i wymaga dużo mniejszej budy . Co do zejścia 12 ,to oczywiście było większe ale .......... buda 2x większa ,no i szybkość przetwornika mniejsza .......po prostu musisz dopasować "rozmiar" do muzy jaką najczęściej słuchasz .
PS; mam teraz REsr 10 i ten głośnik pomimo mikrobudy (closed) trzęsie autem aż miło i robi to duuużo lepiej niż Re12 ......no ale jest też 2x droższy i wymaga mocnego wzmacniacza
Soundstream Granite 120.4
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Musze sie wybrac do x tomicher x i posluchac tej 10. Moze ona mi w zupelnosci wystarczy a ja kombinuje z 12.
A jakie sa mniej wiecej rozmiary 10 i 12, chodzi mi zebym wiedzial ile miejsca zajmuje to w bagazniku bo jak 12 ma mi zajac pol bagaznika to napewno zostane przy 10.
A jakie sa mniej wiecej rozmiary 10 i 12, chodzi mi zebym wiedzial ile miejsca zajmuje to w bagazniku bo jak 12 ma mi zajac pol bagaznika to napewno zostane przy 10.
100% syntetyczny olej Royal Purple [url]http://royalparts.pl/5w40/24-royal-purple-5w40-synerlec.html[/url]