Dzis najtansze na allegro przy kup teraz
http://allegro.pl/hertz-hsk-165-bardzo- ... 22114.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jezeli chlopak sie zna i uzywka by byla w porządku to-tu byl link ale ta oferta jest do
Porada w sprawie głośników Hertz!!
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Ostatnio zmieniony sob lis 20, 2010 14:02 przez RUCUS1910, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje CA:
Alpine CDA 9812rb
PoweeBass L-60c
u-dimension glow2075 v2
Powerbass L-10D w BR
u-dimension EL-D61
Kabelki,Klotz LaGrande,Sound Qest.
Cdn....
Alpine CDA 9812rb
PoweeBass L-60c
u-dimension glow2075 v2
Powerbass L-10D w BR
u-dimension EL-D61
Cdn....
Re: Porada w sprawie głośników Hertz!!
Te PB niedawno były na naszej giełdzie chyba po 200zł , bo 390zł ...jessu to koleś poleciał ! No ale zawsze można liczyć że się jeleń trafi
Co do porównania HSK z PB ...z całym szacunkiem do PB (miałem do czynienia z kilkoma modelami) , to do HSK im sporo brakuje . Woferek z HSK wymiata konkretnie i co ważne ma sporą skuteczność , a to skutkuje sporą ogólnie pojętą głośnością nawet pod samym radiem .
Co do porównania HSK z PB ...z całym szacunkiem do PB (miałem do czynienia z kilkoma modelami) , to do HSK im sporo brakuje . Woferek z HSK wymiata konkretnie i co ważne ma sporą skuteczność , a to skutkuje sporą ogólnie pojętą głośnością nawet pod samym radiem .
powalla,
Nie zagladalem dawno na nasza gielde i faktycznie po przemysleni sie nie oplaca,z oczywistych wzgledow(szuka jelenia).Wyrzucilem link.
Skoro wystarczy dolozyc pare zl i miec nowe Hertze.
Pozdro
Nie zagladalem dawno na nasza gielde i faktycznie po przemysleni sie nie oplaca,z oczywistych wzgledow(szuka jelenia).Wyrzucilem link.
Skoro wystarczy dolozyc pare zl i miec nowe Hertze.
Pozdro
Moje CA:
Alpine CDA 9812rb
PoweeBass L-60c
u-dimension glow2075 v2
Powerbass L-10D w BR
u-dimension EL-D61
Cdn....
Alpine CDA 9812rb
PoweeBass L-60c
u-dimension glow2075 v2
Powerbass L-10D w BR
u-dimension EL-D61
Cdn....
Zdecydowałam się właśnie na HSK, mam nadzieję że do 5 grudnia będą stały tak jak stoją za 419 zł, bo właśnie tego dnia mam przypływ gotówki. Dzięki chłopaki za rady, naprawdę
Mój chłopak niestety znalazł to forum i rozpracował mój prezent, więc sam mi powiedział, że HSK to mega prezent (i stanowczo za drogi) ;-P
Pozdrawiam wszystkich gorąco i jeszcze raz dziękuję
Mój chłopak niestety znalazł to forum i rozpracował mój prezent, więc sam mi powiedział, że HSK to mega prezent (i stanowczo za drogi) ;-P
Pozdrawiam wszystkich gorąco i jeszcze raz dziękuję
Ufff właśnie za sprawą dobrego kolegi (którego pozdrawiam) czaję się na świetną okazję na allegro! Wybrałam Hertz'e HSK.
Nie wiedziałam, że "golfowe" sprawy mogą tak wiele kłopotów przynieść kobiecie ;P
Zmierzam już do celu.
Nie wiedziałam, że "golfowe" sprawy mogą tak wiele kłopotów przynieść kobiecie ;P
Zmierzam już do celu.