a miejsce zakupu? Gdzies pobliski sklep czy w jakimś sklepie internetowym?Kubus20 pisze:18zł metr bieżący(kawałek 1.5m/1m). Miałem już różne materiały i lepszy od tego jest chyba tylko Dietz, ale ta cena.mkowalm pisze:Bardzo fajna zabudowa
Bardzo podoba mi się ten materiał czarny :>
Gdzie go kupujesz i za ile?
[DIY] Bagażnik skończony(Audio się robi powoli)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Kowal_
- płk Gleba
- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
330KM/450Nm
Ona wlasnego kleju nie ma butaprenem najlepiej kleicKubus20 pisze:Dotarłem do domu.
Link do materiału
- PIOTREK 86
- Grupa Tomaszowska
- Kontakt:
ja mam jeszcze pytanie co do materiału, on jest czarny czy taki szarawy raczej? bo na szarawy wygląda ale z doświadczenia wiem że tkaniny ciężko się fotografuje
Były w kolorze czarnym: Mk1 Cabrio 81', Mk1 Cabrio Sportline, Mk3 GL 1.8, MK3 GTI 2.0, Mk4 GTI ARL, Lupo SDI 1.7
Jest w kolorze czarnym Audi TT 1.8
Jest w kolorze czarnym Audi TT 1.8
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Skrzynia zamknięta daje taki efekt. W aucie mocne bum, a na zewnątrz cichutkoPIOTREK 86 pisze:wszystko super ladnie to wszystko wyszlo , ale cos cie nie slychac kolo garazu...
pozdro
Z resztą sam możesz obadać, daleko nie masz.
Ciebie za to mocno słychać.
Swój sub muszę w BR wsadzić.
Jest czarny z jaśniejszymi włoskami.azizi pisze:ja mam jeszcze pytanie co do materiału, on jest czarny czy taki szarawy raczej? bo na szarawy wygląda ale z doświadczenia wiem że tkaniny ciężko się fotografuje
Z resztą sam zobacz
- Kowal_
- płk Gleba
- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
Hehe mam takie same odczucia co do skrzyni zamkniętej. Bardzo mnie to cieszy, że nie słychać mnie na zewnątrzKubus20 pisze:
Skrzynia zamknięta daje taki efekt. W aucie mocne bum, a na zewnątrz cichutko
Z resztą sam możesz obadać, daleko nie masz.
Jest czarny z jaśniejszymi włoskami.
Z resztą sam zobacz
btw ten materiał kozacki, wyklejałeś już nim? Czym wyklejałeś? A jeżeli nie to powiedz czym zamierzasz U mnie też goły bagażnik
330KM/450Nm