Głośniki z kompa... do VW
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Głośniki z kompa... do VW
Koledzy czy ktos z was nawet tak dla samej satysfakcji sprawdzal jak ten sprzet --sprawowalby sie w aucie.
Mysle ze powinien pieknie grac-- skoro u mnie w pokoju 27m2-- poprostu mnie roznosi-- w aucie powinno byc jeszcze lepiej,,,
Czekam na odpowiedzi
Ps... nie wiem czy nie trzeba zastosowac przetwornicy...ale czekam na wasze sugestie w tej sprawie...
Pozdro z Wrocka VW polo Coupe..
Mysle ze powinien pieknie grac-- skoro u mnie w pokoju 27m2-- poprostu mnie roznosi-- w aucie powinno byc jeszcze lepiej,,,
Czekam na odpowiedzi
Ps... nie wiem czy nie trzeba zastosowac przetwornicy...ale czekam na wasze sugestie w tej sprawie...
Pozdro z Wrocka VW polo Coupe..
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- Red Spider
- Mały gagatek
Ciekawe kolego jak zachowają się te głośniki od kompa w samochodzie..... jak troszke wilgoci złapią .... powygina się tektura i lipa będzie... hehehehehe sprzęt audio do auta to cheba nie jast produkowany z takich ( membray ) produtów jak sprzęd do domu...
...Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
Kacjen, moja przygoda z Ca zaczeła sie od LW800 wsadzonego w szkrzyneczkę br. jako sub grał, nic więcej powiedzieć się nie dało - szczególnie pozytywnego. Kiedyś z ciekawości wsadziłem tam kolumnę od wieży Philips. Efekt. Zupełnie inny bas. Głębszy, nie dudnił. Ogólnie same korzyści. Od tego czasu bardzo pozytywnie wyrażam sie od głośkach w wieżach philipsa
Brzmieniu nie przeszkadzało ze w kolumnie był sredniotonowiec i "gwizdek". sygnał przeciez był odfiltrowany dla zakresu basowego.
Pozdrawiam
Brzmieniu nie przeszkadzało ze w kolumnie był sredniotonowiec i "gwizdek". sygnał przeciez był odfiltrowany dla zakresu basowego.
Pozdrawiam