Zakodowane radio i kod nie pomaga!!!Prosze o pomoc
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Zakodowane radio i kod nie pomaga!!!Prosze o pomoc
Zakupilem golfa mk3 i bylo tam radyjko vw serii beta oczywiscie po powrocie do kraju zamontowalem mojego panasonica mp3 a to chcialem zarzucic na miejsce tamtego do golfa mk2.Sprawa wyglada tak ze niemiec dolaczyl mi kod do radia ale ja nie zwrócilem uwagi az przy montazu w polsce ze klawisze na radiu sa w skali od 1 do 6 a na kodzie jest 8 .Mozna z tym sobie jakos poradzic?Czy trzeba zawiesc do rozkodowania?Z góry dzieki za pomoc
!!!ADRENALINA UZALEŻNIA!!!
- VWjowiec
- ..::Golf Black Club::..
- Kontakt:
w takim razie muszisz włączyć na godzine radio az bedzie safe bez 2Ostrry pisze:kurde mam kod 0163 (moze to 0 to 8, nie wiem) na wyswietlaczu mam napisz:
SAFE 2
i kurde trzymam to TA TP i nic
i pozniej wciskasz tp ta i powinno sie pokazać czyba 1000 i wtedy wyciskasz kod
jak bedziesz miał jeszcze z tym problema to do Zamościa przyjedz to sie zrobiTACYK pisze: Zakupilem golfa mk3 i bylo tam radyjko vw serii beta oczywiscie po powrocie do kraju zamontowalem mojego panasonica mp3 a to chcialem zarzucic na miejsce tamtego do golfa mk2.Sprawa wyglada tak ze niemiec dolaczyl mi kod do radia ale ja nie zwrócilem uwagi az przy montazu w polsce ze klawisze na radiu sa w skali od 1 do 6 a na kodzie jest 8 .Mozna z tym sobie jakos poradzic?Czy trzeba zawiesc do rozkodowania?Z góry dzieki za pomoc
Na jak długo zostawiłeś je włączone i co ważne na przekręconej stacyjce! Zostaw je na dłużej, np. 3godziny, jeśli nie zniknie to chyba bez ingerencji komputerka nic się nie da zrobić...JacWY pisze:witam
a co zrobic jak safe2 nei znika ?? jak mozna je skasowac w inny sposób, zeby mozna było wprowadzic kod ??
pozdr
jacwy