zabudowa drzwi mkIII pomoc potrzebna

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
orzel12
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

zabudowa drzwi mkIII pomoc potrzebna

Post autor: orzel12 » śr cze 22, 2005 17:57

mam prosbe potrzebuje pomocy od kogos kto to juz zrobil i moze mnie pokierowac szczegolowo jak wyciszyc dzwiczki w mk3 i jak tam wstawic glosniczki ale na pierccieniach z mdf mile widziane byly by tez foty bardzo by to pomoglo jesli ktos mam mozliwosc to prosze przesylac na [email protected] lib wklejac w post jak macie to zrobione bo ja probowalem sie za to zabrac ale niestety poddalem sie bo nie dawalem rady z mocowaniem tych pierscieni i tej plyty do ktorej sie je mocuje potzrebuje naprawde szczegolowego opisu krok po kroku co robiliscie z czego jakie wymiary czym mocowane naprawde bede wdzieczny bo narazie mam glosniki w boczkach i baaardzo "brzydko" graja :grrr:

Awatar użytkownika
TUTENHAMON
Forumowy spamer :)

Post autor: TUTENHAMON » czw cze 23, 2005 12:57

Własnie zabrałem się za przeróbke swojej trójeczki na czasie bedę wystawia poszczególne zdjecia z opisami narazie kombinuj blachę aluminiową grubości 2mm wygłuszam je naprawde profesjonalnie także napewno podpatrzysz jak to się robi czeka cię inwestycja w paste wygłuszająca 2 wiaderka litrowe litr blachogumu i z póltora roliki taśmy dekarskiej 15x10m soundala. Pamiętaj że obciązenie drzwi golfa nie może przekroczyć 2,7 kg. Więc bedzie ciężko ale solidnie.

TUTENHAMON

Awatar użytkownika
orzel12
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: orzel12 » czw cze 23, 2005 20:25

w koncu bedzie pozadny opisik jak to zrobic wiec czeka z niecierpliwoscia na fotki dawaj od razu po kolei co robisz nie czekaj na koniec bede dzialal rownolegle :grin: jeszcze gdybys przedstawil mi teraz na poczatek swoja koncepcje bylo by suuuper mozesz pisac na priw lub opisuj tutaj bede baaaaaardzo dzwieczny :food:

Awatar użytkownika
TUTENHAMON

Post autor: TUTENHAMON » pt cze 24, 2005 11:35

Narazie czekam za pastą głuszącą i środkiem odtłuszczającym W 900 jak tylko dostane pojawi się nowy post który bedzie uzupełniany o kolejne części wygłuszenia od poniedziałku powinny pojawić się pierwsze fotki

TUTENHAMON

Awatar użytkownika
orzel12
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: orzel12 » pt cze 24, 2005 13:43

zamowilem juz na allegro paste i ten zmywacz moze w weekend wybiore sie do casto albo nomi po te maty tylko czy tego jest jeden rodzaj czy sa rozne jesli tak to jakie wybrac zebym wiedzial i nie mial dylematy jak sprzedawca zaproponuje mi kilka rodzajow
no i z niecierpliwoscia czekam na fotorelacje i dalsze wskazowki :grin:

Awatar użytkownika
TUTENHAMON

Post autor: TUTENHAMON » sob cze 25, 2005 10:26

Taśma soundaband lub tytan czekam za środkami i ruszam.

TUTENHAMON

Awatar użytkownika
arkop
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: arkop » ndz lip 03, 2005 19:38

czesc robiles juz te glosnjikicznki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”