Kto może nagłośnić golfa3 - Katowickie??

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

rys

Kto może nagłośnić golfa3 - Katowickie??

Post autor: rys » ndz lip 03, 2005 20:49

Chodzi mi o wygłuszenie drzwi,montaż radia,głośników.To ma być porządny standart bez bajerów.(tylko przód) Może być to osoba nie posiadająca warsztatu,ale mająca wiedzę i możliwości wykonania.Nie mam warunków do samodzielnego wykonania bądż co bądż fachowej roboty.
No dobra(bo nie widzę zapału) !! Może sam dam radę wygłuszyć,ale tylko tyle!! Ludkowie z kaską sie cisne na hamca.!!!!

Awatar użytkownika
Thor
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: Thor » pn lip 11, 2005 11:39

Najblizej to masz chyba do Skalika. Oni robia te rzeczy profesjonalnie.
http://www.skalik.com.pl/

Pozdrawiam
T.

stefan0606

Re: Kto może nagłośnić golfa3 - Katowickie??

Post autor: stefan0606 » pn lip 11, 2005 12:53

rys pisze:Chodzi mi o wygłuszenie drzwi,montaż radia,głośników.To ma być porządny standart bez bajerów.(tylko przód) Może być to osoba nie posiadająca warsztatu,ale mająca wiedzę i możliwości wykonania.Nie mam warunków do samodzielnego wykonania bądż co bądż fachowej roboty.
No dobra(bo nie widzę zapału) !! Może sam dam radę wygłuszyć,ale tylko tyle!! Ludkowie z kaską sie cisne na hamca.!!!!

jak chcesz to podjedz do mnie do bedzina to sie mozemy ugadac ja sobie juz w nie jednym golfie robilem sprzet i duzo osob mi zazdrosci. jak chcesz to kliknij na moje gadu 4756434 z przyjemnoscia ci to zamontuje. pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”