Radio do VW "BETA" wyświetla SAFE co to jest?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Radio do VW "BETA" wyświetla SAFE co to jest?
Bardoz bym prosił jeśli ktos miałten przypadek aby mi pomógł.ChciałemPOdłaczyć głośniki do radia które było już podłączone w aucie ale na jeden głośnik.WyjołemKostke i włożyłem zpowrotem i wyświetla mi wyraz "SAFE" o co tu chodiz cyz to jest cos z pamięcią ?
Auto z 3-ema V-kami ... jazda z 2-oma wałkami :D
Te radia w vw są kodowane jeżeli odłączysz zasilanie to musisz po ponownym podłączeniu wpisać kod radia. Poszukaj go w papierach które dostałeś z książką serwisową do auta. Jezeli nie ma sprawdź jeszcze w środku w radiu może gdzieś jest zapisany. To są cztwery cyferki. Mi udało się znaleźć w srodku kod sdwa razy może i Ty będziesz miał trochę szczęści. A jak nie to na volumen do wawy i Ci zdejmą
ja rozumieme ze muszą bć 4 cyfry i jest ono zakodowane ale jak je wpisać cz kazda z cyfr musi byćmniejsza od 6 bo cyfra 6 jest największą występującą na panelu radia ale chyba jeszcze powinno się coś właczyć czy tylko wpisuje te 4 cyfry i koniec bo pisze safe to jak wpisze 4 cyfry to nawet nie wiem cyz nie ma pomyłki
Auto z 3-ema V-kami ... jazda z 2-oma wałkami :D
- Ostrry
- Panzerwagen fahrer
- Kontakt:
wciskasz i przytrzymujesz TA+TP, na wyswietlaczu poajwi sie napis 1000, traz nacizkasz cyferke 1 tyle razy aby otrzymac pierwsza cyfre twojego kodu, nastepnie naciskasz tyle razy cyferke 2 aby otrzymac druga cyferke, itd
PANZERWAGEN FAHERE
WWW.DREAMCARAUDIO.COM <--Takie małe ale pomocne :)
http://vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1572
WWW.DREAMCARAUDIO.COM <--Takie małe ale pomocne :)
http://vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1572
- andrz3j
- Mały gagatek
- Kontakt:
Moja kumpela kupila Lupo z radiem VW gamma 5 i bez kodu.. :/ radio sparwdzili w serwisie (legalne) ale kodu nigdzie nie ma , w ksiązce serwisowej itd tez nie.nagi pisze:siemka jesli chcesz to mozemy sprobowac rozkodowac twoje radio wystarczy ze przeslesz mi zdjecie kodu kreskowego jaki znajduje sie na radiu lacznie z nr seryjnymi radia
Podesłac mogę tobie kod kreskowy? Podaj maila..
Chciałbym nawiazać do tego wyświetlenia SAFE , mam z tym problem , ponieważ mam cod-cztero-cyfrowy , ale nie moge uaktywnić tego wyswietlenia 1000 , naciskam te dwa klawisze TP i TA i nic , ciagle świeci napis SAFE . I co może ważne wczesniej było inne radio w aucie i mam podejrzenie, że są pozmieniane w wtyce ustawiania kabelków . Czy zna ktoś jakie miejsca maja mieć te kabelki , są w różnych kolorach , a co ciekawe kabelek żołto czerwony jest całkowicie wypiety .