jakie kupic naglosnienie gdy nie ma nic w golfie III gt...
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
jakie kupic naglosnienie gdy nie ma nic w golfie III gt...
Mam prosbe sam zabardzo sie nie znam na tym dopiero co golfa kuplem... i nie wiem jakie zrobic w nim naglosnienie i ile by mnie to kosztowalo... dlatego prosze was o pomoc...
"i need help".... :(:(
"i need help".... :(:(
...
Zalezy ile chcesz przeznaczyc i jakie masz wymagania
Na poczatek mozesz albo :
-wrzucic tanie glosniki do 100pln + wysokie za 10pln i cos w polke do 200pln lub tube aktywna (200pln) (poszukaj na allegro)
lub
-cos za 300-500pln (Magnat Clasic 216 lub Hertz ESK z zwrotnicami i wysokimi)
+ skrzynia w zwyz 300pln i do tego wzmacniacz (min 300pln) + mozna zarzucic (najlepiej) wygluszenie drzwi
lub
...
Jak masz mozliwosci zarobkowe to ja bym wybral ta 2 opcje i dozbieral na cos lepszego bo bedziesz sobie plul pozniej w twarz jak porownasz swoj zestaw nr1 do lepszego.
Na poczatek mozesz albo :
-wrzucic tanie glosniki do 100pln + wysokie za 10pln i cos w polke do 200pln lub tube aktywna (200pln) (poszukaj na allegro)
lub
-cos za 300-500pln (Magnat Clasic 216 lub Hertz ESK z zwrotnicami i wysokimi)
+ skrzynia w zwyz 300pln i do tego wzmacniacz (min 300pln) + mozna zarzucic (najlepiej) wygluszenie drzwi
lub
...
Jak masz mozliwosci zarobkowe to ja bym wybral ta 2 opcje i dozbieral na cos lepszego bo bedziesz sobie plul pozniej w twarz jak porownasz swoj zestaw nr1 do lepszego.
600 zlociszkow deko malo.Gdybys mial z 800-850>Radyjko CD niski model Alpine ok 4 letni ok.400 zeta i ze 400 na glosniczki przod.Koniecznie zestaw odseparowany(na zwrotnicach).Polecam zestaw z glosnikiem srednio-niskotonowym o srednicy 16 cm.Radze ci tez,abys tych 400 na glosniki nie dzielil na dwa,aby se kupic jeszcze na tyl.Wtedy ten zestaw bedzie halasowal a nie dosc przyzwoicie gral.Pozdrawiam.Ps.To jest tylko moje prywatne zdanie.
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Myślę, że powinieneś dozbierać trochę grosza, a zacząć od podstaw czyli wygłuszenia drzwi (opisane szczególowo w FAQ np. Golfa III) po tym zabiegu zakupić głośniki jakie mogą być tańsze boschmann lub całkiem dobre od ostatniego czasu sinuslive gdyż zmieniła się konstrukcja kiedyś ich nie polecałem ale firma rozwiązała problem cewek i wykończenia membran są naprawde dobre i zachwycają ceną w swojej klasie. Porównałbym je z hertzem choć drożeją dość szybko. Jeśli kasy miał być więcej polecam Xeteca. Jak zainstalujesz głośniki zakup radyjko. Z trzech firm (Alpine , Clarion, Pioneer) polecam Pioneera piękny dźwięk za stosunkowo nie wygórowaną ceną.
TUTENHAMON
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Mozesz linka zapodac bo cos mi sie znalezc nie chce..TUTENHAMON pisze:Myślę, że powinieneś dozbierać trochę grosza, a zacząć od podstaw czyli wygłuszenia drzwi (opisane szczególowo w FAQ np. Golfa III)
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=9787&start=15Gitner pisze:Mozesz linka zapodac bo cos mi sie znalezc nie chce..TUTENHAMON pisze:Myślę, że powinieneś dozbierać trochę grosza, a zacząć od podstaw czyli wygłuszenia drzwi (opisane szczególowo w FAQ np. Golfa III)
Pozdro
Gitner
TUTENHAMON