jakie kupic naglosnienie gdy nie ma nic w golfie III gt...

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

morus86
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

jakie kupic naglosnienie gdy nie ma nic w golfie III gt...

Post autor: morus86 » ndz lip 10, 2005 17:57

Mam prosbe sam zabardzo sie nie znam na tym dopiero co golfa kuplem... i nie wiem jakie zrobic w nim naglosnienie i ile by mnie to kosztowalo... dlatego prosze was o pomoc...
"i need help".... :(:(:(

...

Awatar użytkownika
SulecK
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: SulecK » ndz lip 10, 2005 18:24

Zalezy ile chcesz przeznaczyc i jakie masz wymagania :)
Na poczatek mozesz albo :
-wrzucic tanie glosniki do 100pln + wysokie za 10pln i cos w polke do 200pln lub tube aktywna (200pln) (poszukaj na allegro)
lub
-cos za 300-500pln (Magnat Clasic 216 lub Hertz ESK z zwrotnicami i wysokimi)
+ skrzynia w zwyz 300pln i do tego wzmacniacz (min 300pln) + mozna zarzucic (najlepiej) wygluszenie drzwi
lub
... :)
Jak masz mozliwosci zarobkowe to ja bym wybral ta 2 opcje i dozbieral na cos lepszego bo bedziesz sobie plul pozniej w twarz jak porownasz swoj zestaw nr1 do lepszego.

morus86
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: morus86 » ndz lip 10, 2005 19:16

wielkie dzieki... :) trzeba bedzie wszystko obmyslec bo bede mial tylko 600 zl na naglosnienie :( chyba ze poczeka mtroche pojade prze zjakis czas na dowch cieniasach pozniej kupie cos lepszego... :)

...

Awatar użytkownika
darecki1
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: darecki1 » ndz lip 10, 2005 22:48

600 zlociszkow deko malo.Gdybys mial z 800-850>Radyjko CD niski model Alpine ok 4 letni ok.400 zeta i ze 400 na glosniczki przod.Koniecznie zestaw odseparowany(na zwrotnicach).Polecam zestaw z glosnikiem srednio-niskotonowym o srednicy 16 cm.Radze ci tez,abys tych 400 na glosniki nie dzielil na dwa,aby se kupic jeszcze na tyl.Wtedy ten zestaw bedzie halasowal a nie dosc przyzwoicie gral.Pozdrawiam.Ps.To jest tylko moje prywatne zdanie.

Awatar użytkownika
TUTENHAMON
Forumowy spamer :)

Post autor: TUTENHAMON » pn lip 11, 2005 08:19

Myślę, że powinieneś dozbierać trochę grosza, a zacząć od podstaw czyli wygłuszenia drzwi (opisane szczególowo w FAQ np. Golfa III) po tym zabiegu zakupić głośniki jakie mogą być tańsze boschmann lub całkiem dobre od ostatniego czasu sinuslive gdyż zmieniła się konstrukcja kiedyś ich nie polecałem ale firma rozwiązała problem cewek i wykończenia membran są naprawde dobre i zachwycają ceną w swojej klasie. Porównałbym je z hertzem choć drożeją dość szybko. Jeśli kasy miał być więcej polecam Xeteca. Jak zainstalujesz głośniki zakup radyjko. Z trzech firm (Alpine , Clarion, Pioneer) polecam Pioneera piękny dźwięk za stosunkowo nie wygórowaną ceną.

TUTENHAMON

Gitner
VW Baron
VW Baron
Auto: Szukam... i NC700X

Post autor: Gitner » pn lip 11, 2005 13:27

TUTENHAMON pisze:Myślę, że powinieneś dozbierać trochę grosza, a zacząć od podstaw czyli wygłuszenia drzwi (opisane szczególowo w FAQ np. Golfa III)
Mozesz linka zapodac bo cos mi sie znalezc nie chce..

Pozdro
Gitner

2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!

Awatar użytkownika
TUTENHAMON

Post autor: TUTENHAMON » wt lip 12, 2005 07:57

Gitner pisze:
TUTENHAMON pisze:Myślę, że powinieneś dozbierać trochę grosza, a zacząć od podstaw czyli wygłuszenia drzwi (opisane szczególowo w FAQ np. Golfa III)
Mozesz linka zapodac bo cos mi sie znalezc nie chce..

Pozdro
Gitner
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=9787&start=15

TUTENHAMON

morus86
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: morus86 » czw lip 14, 2005 14:06

thx za pmoc... :D:D:D teraz i tak nie moge nic zrobic bo wlasnie oddalem auto do malowania a dokladniej do pomalowania zderzakow lusterek grila i oularow na przednie reflektory... jak skoncze remont zewnetrzny to pokaze foty przed rementem i po... pozdrawiam...

...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”