Pytanie o pewnen kabelek...
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Pytanie o pewnen kabelek...
Mam radio sony które po naciśnieciu przycisku OFF wylancza sie jednak panel nadal jest podswietlony i latają napisy sony, recdriver itp-wiece oco chodzi.Za kazdym razem musze zdejmowac panel bądz zostawiac ze spuszczonym panelem.Ale oco chodzi,chcialem podlaczyc je tak ze jak jest wylaczona stacyjka to nie dziala wogole radio.Zdjąlem radio i sprawdzalem poszczegolne kable i nie mam poprostu takiego kabla na którym robi sie + badz - po przekreceniu stacyjki.Wogole zeby radio dzialalo musze miec zmostkowany zólty i czerwony kabel z radia.A normlanie czerwony sie podpina wlasnie pod kabel ze stacyjki.
Noi mam pytanie jak mam to zrobic zeby po wyciagnieciu kluczyka radio nie dzialalo?Czy ratuje mnie tylko ciągniecie kabla od stacyjki?
Noi mam pytanie jak mam to zrobic zeby po wyciagnieciu kluczyka radio nie dzialalo?Czy ratuje mnie tylko ciągniecie kabla od stacyjki?
- Dawca_Nerek
- Forum Master
A przytrzymaj dłużej OFF, powinine się wyłączyć.lolo_golf pisze:Mam radio sony które po naciśnieciu przycisku OFF wylancza sie jednak panel nadal jest podswietlony i latają napisy sony
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Słuchaj jeżeli sprawdziłeś kostkę i napewno nie ma tam + po stacyjce to nie masz innego wyjścia jak go doprowadzić. Słuchaj, a jeżeli już wiesz jak je wyłączyć to po co Ci niedziałające bez kluczyka?
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No zebym nie musial go wylanczac jak nie zdejmuje panela, a pozatym podoba mi sie to pikanie soniaków jak sie panela nie sciagnie Mam jakis taki odchył Pewnie mi sie to znudzi bo nie bede mogl sluchac radia bez kluczyka ale narazie chcialbym miec pod stacyjke-wiesz jak to jestDawca_Nerek pisze:Słuchaj jeżeli sprawdziłeś kostkę i napewno nie ma tam + po stacyjce to nie masz innego wyjścia jak go doprowadzić. Słuchaj, a jeżeli już wiesz jak je wyłączyć to po co Ci niedziałające bez kluczyka?
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Zobacz na fotkę, czarna kostka to zasilanie, sprawdz czy u siebie masz takie samo ustawienie pinów, ja mam orginalnie (VW Beta) i nie gra po wyciągnieciu kluczyka!
Może mało widocznie ale kostka nie były celem fotografowania
Może mało widocznie ale kostka nie były celem fotografowania
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
powinieneś zrobić tak czerwony z radia do stałego plusa w samochodzie zółty to plus ze stacyjki od samochodu pomarańczowy to podświtlenie klawiszy po wyłączeniu radyjka osobiście taki bajer bez użyteczny czarny to masa z auta w golfach brązowy. I niebieski zasilanie elektrycznej anteny wzmacniacza itp. przy tak podpietym radyjku bedzie działac następijąco: przed włożeniem kluczyka do stacyjki radyjko nie właczy sie a ni ty go nie włączysz po włożeniu kluczyk a i przekręcenieu i cofnięcie radyjko właczy podświetlenie (mozna wączyć radyjko).
TUTENHAMON
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Masz racje Tutenhamon,bo ja tez tak chcialem podpiąc tylko problem polega na tym ze mam tak: Jest czerwony kabel z golfa w którym mam stały prąd i tak ja mowisz jest takze żółty-tylko problem polega na tym ze zółty kablem wychodzi mi od czerwonego-są złączone takze ze zółty u mnie to to samo co czerwony Jakis super elektryk grzebał w tym golfie Wiem ze wczesniej gosc w tym golfie miał jakiegoś dobrego pionka wiec czemuś to mogło slużyc ale ja teraz mam banie W takim razie musze prowadzic dodatkowy kabel ze stacyjki.TUTENHAMON pisze:powinieneś zrobić tak czerwony z radia do stałego plusa w samochodzie zółty to plus ze stacyjki od samochodu pomarańczowy to podświtlenie klawiszy po wyłączeniu radyjka osobiście taki bajer bez użyteczny czarny to masa z auta w golfach brązowy. I niebieski zasilanie elektrycznej anteny wzmacniacza itp. przy tak podpietym radyjku bedzie działac następijąco: przed włożeniem kluczyka do stacyjki radyjko nie właczy sie a ni ty go nie włączysz po włożeniu kluczyk a i przekręcenieu i cofnięcie radyjko właczy podświetlenie (mozna wączyć radyjko).
- TUTENHAMON
- TUTENHAMON