głośniki w tylnej półce - VW Bora
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
głośniki w tylnej półce - VW Bora
czy montował ktoś głośniki do tylnej półki Bory sedan. Pod półką jest oryginalna blacha z małymi otworami i to przeszkadza we włożeniu głośników do półki. Może jest jakieś rozwiązanie żeby pozbyć się tej blachy pod półką, czy trzeba użyć do tego kątówki, ma to sens??
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
postanowiłem jednak zamontować głośniki w tylnej półce. Rozpocząłem od wyciągnięcia półki - poszło bez żadnego problemu. trzy zatrzaski z góry za tylną kanapą, trzy haczyki pośrodku wzdłuż środkowej części półki odczepiane od strony bagażnika (blacha) i dwa duże haki po obydwu stronach światła STOP przy podszybiu, które wyskakują wraz z pociągnięciem całej półki do wewnątrz. Kątówka poszła w ruch - poodcinałem fragmenty między otworami blachy tak żeby weszły magnesy głośników, wyciąłem dwa otwory w półce i całość zamontowałem na miejsce wraz z podłączonymi głośnikami. Nie żałuję nic a nic pomimo, że troszkę pociąłem Borę. Efekt zamontowanych głośników z przelotem do kufra jest piorunujący i nie byłby taki sam gdybym zamontował mniejsze głośniki do tylnych drzwi. Oryginalne głośniki w przednich drzwiach + dwa głośniki w półce JBL 70W wszystko podpięte do Panasonica 4x50W to pełna satysfakcja pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
freelt pisze:Oryginalne głośniki w przednich drzwiach + dwa głośniki w półce JBL 70W wszystko podpięte do Panasonica 4x50W to pełna satysfakcja
zapewne...freelt pisze:gra naprawdę rewelacyjnie, że nie jeden mógłby się zdziwić
www.gustavo.pl najlepsza kawa w Puławach :)
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl