Dzieki...
nie mat akiej możliwości, dużo wartw żywicy i własnie poswieciłem dużo uwagi na element łaczacytworzywo z płyta mdf, tu dołozone jeszcze i po jednej i po drugiej po dwie warstwy tak by zachodziły po około 4 cm na siebie, dodatkowo od srodka miejsce styku uszczelnione silikonem. widac po tym jak wciskam membrane powraca ona do swojego stanu bardzo powoli.
Wzmacniacz ten, to stare zdjatko jeszcze z zcasów zabudowy
![Obrazek](http://images41.fotosik.pl/218/3045730b337b49aam.jpg)
miałem go na zbyciu wiec zmostkowałem 4 kanały na przod do Rainbow slx 265 delux, a monoblok kenwood zasilał skrzynie. Teraz stary w podlodze dalej zasila przód, a subika 2-kanałowy signat 150 w Rms.
Gra to naparwde przyzwoicie, nie bede pisał jak niektórzy ze 25 cm w zamknietej na głosniku marki XXX wypompowuje uszczelkiz tylnej szyby:P.
Wysmienicie uzupełnia dół, ale jak trzeba to potrawi nawet kopnąc, potzrasc delikatnie lustereczkami
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Po wczesniejszej zabudowie łacznie koło 800Rms teraz troszke;) basu mniej, ale chyab wyrosłem z tych mega duzej ilości rms, teraz została opcja to ma grać
[ Dodano: 04 Lis 2009 11:12 ]
a i zapomniałem o jeszcze jednym. nie to nie minimalna skrzynia w pd-fie miałem około 5 róznych skrzyn zamknietych proponowanych przez producenta zaczynajacych sie od 14 litrów w zaleznosci od wytrzymałosci mocowej i cisnienia aksutycznego. chyba druga w kolejności była włansie 17-18 litrów...pozdro