wyswietlacz w pionierku

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

waldekkkkk

wyswietlacz w pionierku

Post autor: waldekkkkk » pt sty 13, 2006 18:42

moze ktos wie jak wyłaczyc funkcje w wyswietlaczu w pionierku 7800MP lub w karzdym który ma ciekłokrystaliczny wyswietlacz głownie chodzi mi o to za karzdy jast tak ustawiony jak jest nowy ze np. na wyswitlaczu koloru czarnego pływaja jakies delfinki czy tam co innego potem zamienia sie to kolorami na odwrót i wtedy to troszke oslepia jakos to wyłaczałem we wczesniejszych radiach , moze ktos wie???

Awatar użytkownika
Ferro Cassius
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Ferro Cassius » czw sty 19, 2006 11:55

Ja mam DEH-P7500MP i aby zmienić wyświetlanie na wyłączonym radiu naciskałem jak dobrze pamiętam guzik 6. Tylko że to nie jest pewne czy u ciebie będzie tak samo. Ja do tego doszedłem po pierwszym włączeniu radia gdy podawia się tryb DEMO, wystarczy odłączyć zasilanie na chwilkę i radio straci pamięć. Póżniej jak włączysz to się ten tryb pojawi. Podczas tej prezentaci na wyświetlaczu pisze jakim guzikem można wyłączyć to DEMO a jakim zmienianie wyświetlacza z negatywnego na normalny. W razie czego pytaj, życzę sukcesu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”