Ktoś posiada PIONEER DEH-P 5700/5730??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Ktoś posiada PIONEER DEH-P 5700/5730??
Witam. Chcę kupić sobie pioneera i te modele najbardziej mi podeszły. Ktoś mógłby mi poradzić czy się opłaca. dzięki.
Hej, ja go kupilem, konkretnie 5730, ale narazie lezy na biurku, czeka na glosniki i wolny weekend by pojechac do kumpla do garazu i wszystko ladnie zamocowac
Narazie podlaczalem go pod zasilacz i wyglada ladnie, podswietlanie klawiszy i pokretla dosyc mocno czerwone, na nie dlugim kablu radyjko lapie calkiem niezle, jak gra... na nieduzym glosniczku moze byc, ale to w ogole nie miarodajne
Ale to jest Pioneer i nie moze byc zle jak Ci pasuje jego wyposazenie i podoba Ci sie zewnetrznie, chcesz taka kase na niego przeznaczyc, to bierz, napewno bedziesz zadowolony
Narazie podlaczalem go pod zasilacz i wyglada ladnie, podswietlanie klawiszy i pokretla dosyc mocno czerwone, na nie dlugim kablu radyjko lapie calkiem niezle, jak gra... na nieduzym glosniczku moze byc, ale to w ogole nie miarodajne
Ale to jest Pioneer i nie moze byc zle jak Ci pasuje jego wyposazenie i podoba Ci sie zewnetrznie, chcesz taka kase na niego przeznaczyc, to bierz, napewno bedziesz zadowolony
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Kupiłęś nowy czy używkę?? Mówisz mocno na czerwono. A idzie zmienić ten kolorek?? Mam na czarno wnetrze a kolor nadwozia ciemny niebieski i nie wiem czy to będzie ze sobą współgrało. Jaki kolor masz?? No i podstawowe pytanko. czy te kable co są zakładane standardowo nadają się do takiego sprzętu?? Chcę opróczradyjka zakupić jeszcze 2 głośniki do przednich drzwi. Pozdro
Paaluh8: kupilem noweczke z goscia z allegro, ale poza allegro i z wysylka zaplacilem 596zl
W ciemnosci ten czarwony jest konkretny, zmienic to chyba sie nie da bez ingerencji w radio. Kolor nadwozia mam czerwony, ale to mniej istotne, w srodku podswietlanie zmienilem na niebiskie z czerwonymi elementami i powinno sie ladnie komponowac
Do zestawu sa dolaczone standardowe kable z jednej strony z podlaczeniem do radia, z drugiej ISO, ktore jak masz w samochodzi, to sie pod nie podczapiasz i powinno dzialac, a jakie standardowe glosnieki sa w MK3, to nie wiem, tu musi sie kto inny wypowiedziec
W ciemnosci ten czarwony jest konkretny, zmienic to chyba sie nie da bez ingerencji w radio. Kolor nadwozia mam czerwony, ale to mniej istotne, w srodku podswietlanie zmienilem na niebiskie z czerwonymi elementami i powinno sie ladnie komponowac
Do zestawu sa dolaczone standardowe kable z jednej strony z podlaczeniem do radia, z drugiej ISO, ktore jak masz w samochodzi, to sie pod nie podczapiasz i powinno dzialac, a jakie standardowe glosnieki sa w MK3, to nie wiem, tu musi sie kto inny wypowiedziec
- czykryszard
- Mały gagatek
- czykryszard
- Mały gagatek
Re: Ktoś posiada PIONEER DEH-P 5700/5730??
Witam. Mam takie radyjko na przód założyłem głośniki Helixa MKII(w MM są po 280) i od nowa *#cenzura#* muze. Rewelacja tak dobrych głośnikow jeszcze nie miałem za tak małą kase!