pioneer avic-x1r-opinie
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
pioneer avic-x1r-opinie
Ma ktoś może coś takiego u siebie w golfiku ; mam okazję zaadoptować to radyjko .Niestety na forum niewiele znalazłem .
Re: pioneer avic-x1r-opinie
A co chcesz wiedzieć na temat tego radia.
Ogólnie nawigacja - taka sobie bo np. nie ma polskiego języka a nie przerabiałem tematu ze zmianą oprogramowania bo z podobne pięniądze masz 2 din dużo lepsze.
Montaż utrudniony bo to są jednostki z hideaway unit czyli z dodatkową ukrytą skrzynka więc kolejny element który trzeba gdzieś posiać.
Ekran 6,5 cala więc jaja nie urywa
Ale to wszystko można przełknąć i da sie z tym żyć ale odtważanie tylko dvd i mp3 jest już problemem jeżeli tak jak ja chcesz używać go do teledysków, oczywiście o usb czy o karcie sd zapomnij.
Dzwiękowo nie jest to high end ale jest lepsze od zwykłych grających pudełek bo ma komplet RCA (chyba nawet niskonapięciowe) do tego trochę ustawień,
Ogólnie nawigacja - taka sobie bo np. nie ma polskiego języka a nie przerabiałem tematu ze zmianą oprogramowania bo z podobne pięniądze masz 2 din dużo lepsze.
Montaż utrudniony bo to są jednostki z hideaway unit czyli z dodatkową ukrytą skrzynka więc kolejny element który trzeba gdzieś posiać.
Ekran 6,5 cala więc jaja nie urywa
Ale to wszystko można przełknąć i da sie z tym żyć ale odtważanie tylko dvd i mp3 jest już problemem jeżeli tak jak ja chcesz używać go do teledysków, oczywiście o usb czy o karcie sd zapomnij.
Dzwiękowo nie jest to high end ale jest lepsze od zwykłych grających pudełek bo ma komplet RCA (chyba nawet niskonapięciowe) do tego trochę ustawień,
pioneer avic-x1r-opinie
Witam ponownie !Zamówione radio właśnie dotarło (Pionier wysłał mi nowszy model AVH-4300 w cenie starszego 4200)Z wyglądu niby to samo ale ma kilka "bajerów "więcej między innymi podłączenie anteny do odbioru radia satelitarnego -spotkał się ktoś z czymś takim ?Jak coś takiego działa ?Jest możliwość odbioru Polskich stacji ? .