sony XM752 -- ?? wart czegoś ? :)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Mały gagatek
Witam,
Chciałem zapytać o wzmacniacz sony xm752. Czy miał ktoś z nim do czynienia ?? mogę go kupić za nie całe 200zł warto ??
Dzięki
Pozdro
Chciałem zapytać o wzmacniacz sony xm752. Czy miał ktoś z nim do czynienia ?? mogę go kupić za nie całe 200zł warto ??
Dzięki
Pozdro
Jest:
- Skoda Octavia I GLX 1.9 TDI AGR
- Golf II 1.8 zwyklaczek
Był :
- Golf IV 1.8T AirRide "Jamajczyk"
- Golf II 1.8 zwyklaczek
Był :
Sony generalnie nie robi dobrego sprzętu audio...Wałbrzych...w tym sezonie też się wybiorę
-
- Mały gagatek
Re: sony XM752 -- ?? wart czegoś ? :)
hmm sony serie XM wszyscy zachwalają (ja nigdy nie miałem)
gdzie się wybierzesz ?:D:D do wałbrzyszewa ?:)
gdzie się wybierzesz ?:D:D do wałbrzyszewa ?:)
Jest:
- Golf II 1.8 zwyklaczek
Był :
- Golf II 1.8 zwyklaczek
Był :
Noooo, mam tam rodzinkę, część mieszka na Gaju, część gdzieś tam, nie wiem jak się dzielnica nazywa. Latam co roku do nich
A te Sony, znałem kiedyś typa, audiofila, facet po czterdziestce, wydał na nagłośnienie Almery prawie 10 tysi i powiem Ci że nic nie było widać na pierwszy rzut oka w aucie wewnątrz a grało...mmmmmmiodzio, pełna profeska no i właśnie on kiedyś w rozmowie stwierdził abym Sony omijał bo lipa a sam kiedyś, wcześniej jeszcze miałem radyjko Sony (takie fajne było, drogie to było z 7 lat temu) no i te radio to pograło mi w aucie niecałe 1,5 roku a później szopki, przestało odtwarzać mp3 (nie było wtedy USB slotów) i w ogóle, jak po tym Sony, zmieniłem na JVC KGD722 (BurrBrown) to powiem CI że mnie zmasakrowało...tamte sony wymiękało pod każdym względem, pod każdym, bezkitu.
A te Sony, znałem kiedyś typa, audiofila, facet po czterdziestce, wydał na nagłośnienie Almery prawie 10 tysi i powiem Ci że nic nie było widać na pierwszy rzut oka w aucie wewnątrz a grało...mmmmmmiodzio, pełna profeska no i właśnie on kiedyś w rozmowie stwierdził abym Sony omijał bo lipa a sam kiedyś, wcześniej jeszcze miałem radyjko Sony (takie fajne było, drogie to było z 7 lat temu) no i te radio to pograło mi w aucie niecałe 1,5 roku a później szopki, przestało odtwarzać mp3 (nie było wtedy USB slotów) i w ogóle, jak po tym Sony, zmieniłem na JVC KGD722 (BurrBrown) to powiem CI że mnie zmasakrowało...tamte sony wymiękało pod każdym względem, pod każdym, bezkitu.
- RafałekVR6
- VR6 Driver
- Kontakt:
Nie warto.Na alle za 180zł masz kenwood PS150 a za 200zł masz PS200.Fajnie by było wiedzieć co chcesz napędzać wzmakiem.
Car audio wciąga...ehhh:D
-
- Mały gagatek
Siemka, dałem sobie spokój z tym sonym.
A sprzęt mierny głośniki Helix B 62C (50W rsm) radio Pioneer DEH4300 UB. )
A sprzęt mierny głośniki Helix B 62C (50W rsm) radio Pioneer DEH4300 UB. )
Jest:
- Golf II 1.8 zwyklaczek
Był :
- Golf II 1.8 zwyklaczek
Był :
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Seria XM jest chwalona, ale ta stara tzw. 'złota'. Ten, o którym piszesz to badziewny Xplod...
Stara seria XM gra bardzo jakościowo.
Co do obecnych wzmacniaczy, to nić ciekawego - jak Blaupunkt.
Co do radia SONY, to nigdy nie były to dobre radia ( pisze to osoba mająca CDX-F7700 ) pod względem dźwięku. Pod względem awaryjności itp. nie można narzekać.
Za 215zł masz bardzo konkretny piec na allegro. Kenwood KAS-PS200T
Z tego czo wcześniej spotykałem, to cena jest okazyjna.
Tym zasilisz wymagający przód, albo konkretnego suba.
Co do obecnych wzmacniaczy, to nić ciekawego - jak Blaupunkt.
Co do radia SONY, to nigdy nie były to dobre radia ( pisze to osoba mająca CDX-F7700 ) pod względem dźwięku. Pod względem awaryjności itp. nie można narzekać.
Za 215zł masz bardzo konkretny piec na allegro. Kenwood KAS-PS200T
Z tego czo wcześniej spotykałem, to cena jest okazyjna.
Tym zasilisz wymagający przód, albo konkretnego suba.
Moja dorożka - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=325090
Alpine Fantomface CDA-7897->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1)->woofer Focal K2P, Rodek R4100A2->STX 8" 23L@35Hz
Alpine Fantomface CDA-7897->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1)->woofer Focal K2P, Rodek R4100A2->STX 8" 23L@35Hz
Co do starszych modeli sonego proponuję wpisac XES a nie mówić że nie mieli np. dobrego radia.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
-
- Forum Master
- Kontakt:
Gawior pisze:Co do radia SONY, to nigdy nie były to dobre radia ( pisze to osoba mająca CDX-F7700 ) pod względem dźwięku.
Nie tylko XES, stary poczciwy CDX-C910 (deck w miedzianej paczce) ... polecam posłuchać...dan124 pisze:Co do starszych modeli sonego proponuję wpisac XES a nie mówić że nie mieli np. dobrego radia.
Epoka "grającego" Sony skończyła się wraz z nadejściem serii Xplod