nie grają głośniki

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

saniek
Nowicjusz
Nowicjusz

nie grają głośniki

Post autor: saniek » pt lip 19, 2013 21:28

Siema! zakładam temat ponieważ nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na mój otóż problem;/ a więc mam golfika mk4 , jak zakupiłem było w nim oryginalne radio beta. grał w lewych przednich drzwiach jeden sopran, w prawych (od pasażera) sopran + bas.. i tu problem taki , nie gra mi reszta głośników ( a są) zmieniłem radio na pioneer , myślałem że to coś od radia, i dalej nie gra;/ co może być tego problemem? instalacja walnięta czy coś? proszę o konkretne odpowiedzi z góry dzieki :pub:

Awatar użytkownika
powalla
_
_

nie grają głośniki

Post autor: powalla » pt lip 19, 2013 22:30

Przyjechać i sprawdzić Ci kable, czy co? Liczysz że ktoś napisze że masz przerwę w kabelkach na 47centymetrze licząc od radia?

Ściągaj tapicerki, miernik w łapę i "przedzwoń" kable . Jeśli nie będzie przejścia , to nie ma sensu szukać przerwy w kablach pod kokpitem , tylko pomierzyć odległości i kupić nowe 1mm2 kabelki i poprzeciągać .

saniek
Nowicjusz
Nowicjusz

nie grają głośniki

Post autor: saniek » sob lip 20, 2013 19:53

chodziło mi o to , że napewno z tym problemem spotkało się wiele osób, i pytam jaka jest najczęstsza przyczyna...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”