Jak ściągnąć tapicerke z drzwi mk3...?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jak ściągnąć tapicerke z drzwi mk3...?
witam mam mały problem z tapiecerka konkretnie z rączką od szyby, nie wiem jak sie ja ściąga, czy tylko "zrywa"? bo nie ma tam zadnej sruby ani niczego (jak bylo w mk2) a nie chce niczego połamać dlatego pytam za wczasu zanim cos zrobie, juz całą odpialem zostala tylko ta raczka zeby cala sciaganc... pozdrawiam
- barteKKK03
- V.I.P.
dzieki, szukalem tylko w car audio i nic nie bylo...
[ Dodano: 17 Lip 2006 18:49 ]
no i próbowałem teraz i dalej nic... w tych postach nic nie ma jak to sciagnac, zadnych fotek albo cos, bo przeciez ta raczka nie ma zadnej zaślepki i nic z niej sie nie da sciagnac procz tej gumy, rzucilem fotke jak cos to dorysuj gdzie to niby sie sciaga albo cos... z gory dzieki
no i próbowałem teraz i dalej nic... w tych postach nic nie ma jak to sciagnac, zadnych fotek albo cos, bo przeciez ta raczka nie ma zadnej zaślepki i nic z niej sie nie da sciagnac procz tej gumy, rzucilem fotke jak cos to dorysuj gdzie to niby sie sciaga albo cos... z gory dzieki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Podkładka pod rączką jest specjalnie skonstruowana, tzn ona nie jest pełna tylko ma w pewnym miejscu takie jakby łączenie. Musisz wyczuć palcami to miejsce i popchnąć tą podkładkę. Wtedy ona zssunie się tak jakby do połowy rączki i spokojnie ją wtedy zdejmiesz.wojt_bb pisze:dzieki, szukalem tylko w car audio i nic nie bylo...
Ciężko to wytłumaczyć, ale dasz radę.
Pozdrawiam