Poczytałem troche więcej forum i znalazłem że moge mieć podpięte czerwony i żółty pod jeden, chyba że zamienie je jeszcze i sprawdze. Problem w tym iż wzmak jest pod kluczyk i radio i tak nie będzie chodzić bez kluczyka włożonego.
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
widocznie ci co je wymyślali byli na bani albo se chcieli jaja porobićjanek822 pisze:myślałem że ma bć tak jak jest fabrycznie bez żadnych zmian w kablach,
widocznie ci co je wymyślali byli na bani albo se chcieli jaja porobić i chyba wszystkie nowsze pionki tak mająjanek822 pisze:myślałem że ma bć tak jak jest fabrycznie bez żadnych zmian w kablach,
no i zepsułemharrygo1 pisze:Najprościej zamieniasz w orginalnej kostce Radio-ISO kable czerwony-żółty , żółty-czerwony i wtedy trzyma pamięć ale gra tylko z kluczykiem w stacyjce. Jeśli chcesz żeby zawsze grało nawet przy wyłączonym kluczyku to tak jak wspomiałeś łączysz czerwony z żółtym do pina w kostce który posiada zawsze stały plus.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 45 gości