Mam Problem!
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Mam Problem!
Problem polega na tym ,ze podłaczyłem woofery dzisja pod wzmacniacz ... i prawy głosnik podaje lepszy bass od lewego .. uzyłem kabla 2mm ... wszystko jest dobrze podłaczone . Nie wiem jaka przyczyna
cobra_4x :]
hmmm.moze takie nagranie na plycie masz.a dobrze podlaczyles po dwzmacniacz,ilu kanalowy masz wzmacniacz?jesli 4 lub wiecej to moze nieodpowiednio wlaczyles cincze i glosnik i regulacja dziala tylko na tamten glosnik.zamien najwyzej glosniki zobaczysz czy to wina glosnika,zamien czincze itp pobaw sie a ograniczysz powod.
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- felga83
- Mały gagatek
- Kontakt:
nic bardziej mylnego tez tak mialem zobacz czincze u mnie tak bylo i sie okazalo ze jedna z koncowek czincza sie urwala (czyt.oderwal kabel od koncowki ) ale przylutowalem i po klopocie jesli to nie pomoze to masz chochlika w instalacji
ZAPRASZAM DO OCENY MOJEGO GROSZKA :)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=86906
POTRZEBUJESZ SPRZĘTU AUDIO DO SAMOCHODU, PRZERÓBKA BOCZKÓW POD GŁOŚNIKI, PROFILOWANIE SŁUPKÓW PISZ NA PRIV :)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=86906
POTRZEBUJESZ SPRZĘTU AUDIO DO SAMOCHODU, PRZERÓBKA BOCZKÓW POD GŁOŚNIKI, PROFILOWANIE SŁUPKÓW PISZ NA PRIV :)
Hm ... Szukałem przyczyny przez dobra godzinke ,sprawdzałem wszystkie łaczenia ... Moze pomyliłem + z - ,no ale nie ... Kiedy odchodziłem juz od zmysłów ,zauwazyłem ze kable od czincza przy wzmacniaczu jest naderwany ,moze to on spoodował ten cały ambaras ? ?
Moj wzmacniacz to Alpine 3540 2 kanałowy ,jak narazie daje rade moim sinuslive i tweeterą JBL . Z biegiem czasu kupie jakis porzadny piecyk Pozdrawiam
Moj wzmacniacz to Alpine 3540 2 kanałowy ,jak narazie daje rade moim sinuslive i tweeterą JBL . Z biegiem czasu kupie jakis porzadny piecyk Pozdrawiam
cobra_4x :]