Witam,
Mam problem z moim Golfem II 1.6 polega na tym, że wcześniej chodził ale dusiło ale czasem po rozgrzaniu chodził normalnie a czasem go nadal dusiło jak wchodził na obroty to myślałem, że to wina świec i przewodów tylko po wymianie na nowe okazało się jeszcze gorzej teraz nie chodzi na wszystkie cylindry. I jeszcze po oględzinach okazało się, że jakiś matoł włożył do filtra powietrza woreczek foliowy który miał blokować dostawanie się brudu ale jak go wyjąłem to nic nie pomogło co może być przyczyną iskra jest czy winą może być źle ustawiony zapłon ?? albo coś z podciśnieniem ?? Bo nie mam już pomysłów ??
Z góry dziękuje za pomoc
Pozdrawiam
Nie pali na wszystkie cylindry
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Tak są tak samo jak wcześniej było bo wyciągałem jeden kabel i odrazu wsadzałem nowy.
jakbyś pomieszał kable to by wogole nie chodzil nie masz gazu czasem bo może ten woreczek blokował cieple powietrze opisz no dokładniej ten piecyk swój
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
a dobrze wsadzałeś? dobrze docisnąłeś? Wiem, że przy kopułce trzeba dobrze trafić kabelkiem na trzpień.Młody-Mk3 pisze:Tak są tak samo jak wcześniej było bo wyciągałem jeden kabel i od razu wsadzałem nowy.