1.8 aam nagle przestal odpalac na bezynie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- djmarko_86
- Mały gagatek
witam dzis moj golfik poraz pierwszy nie odpalil na bezynie rano odpalil gdy jechalem do pracy z powrotem juz nie chcial wiec po paru probach zapalilem go na gazie dodam ze mialem bardzo malo paliwa wiec pojechalam zatankowac auto odpalilo na bezynie to troszke pojezdzilem na niej po czym znowo gaz po dojechaniu do domu zgasilem auto no i na bezynie juz nie pali czasem sie lekko zadlawi jak by chcial a nie moze.czekam na wasza pomoc
Słychać pompę po włączeniu zapłonu?
Jeśli się pomyliłem, to kulturalnie zwróć mi uwagę. Wiem, że nie jestem nieomylny.
Niedrogi warsztat Łódź - pisz PW
Niedrogi warsztat Łódź - pisz PW
- djmarko_86
- Mały gagatek
cos tam slychac po zaplonie ale musialm mocno wysilic sluch ma mam na koc w bagolu i na pompie tube ten dzwiek bylo slychac przez moze pol sekundy.moze sobie sam to safundowalem po przez mala ilosc paliwa w baku zassalo syf i gotowe jutro napewno filterek wymieniam
- djmarko_86
- Mały gagatek
raczej padla pompa dzis wymienilem filtr i bez roznicy pompy nie slychac wogole po zaplonie napiecie dochodzi wiec w tym tyg bede wymienial
- djmarko_86
- Mały gagatek
po wymianie pompy autko odpala i jezdzi na bezynie pozdro i dzieki