Problem z odpaleniem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z odpaleniem
Witam mam problem z odpaleniem golfa 3 1.8 ben/gaz w garazu jak stoi cało noc to odpala na dotyk jak postoi na zewnatrz z 2 godz to nie pali jak dluzej pokrece to zapali nie wiem o co chodzi stoi w garazu cało noc to pali na dworzu 2 godz to nie prosze o pomoc
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
Problem z odpaleniem
Parownik/reduktor pewnie puszcza gaz podciśnieniem do kolektora i stąd problemy z odpaleniem. Zakręć zawór na butli, zostaw auto odpalone aż zgaśnie, odpal na benzynie i zostaw go na 2h i sprawdź czy odpali bez problemu (zawór na butli cały czas zakręcony).
Problem z odpaleniem
Jak ten zawór zakrecic zakrecilem . Jaki moze byc koszt naprawy u gazownika jak przepuszcza gaz
-
- VWGolf.pl Killer
Problem z odpaleniem
odepnij przewod na elektrozaworze przy butli i tyle nie musisz zakrecac ,sprawdź czujnik cieczy odepnij kostkę i odpal,zobacz...
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
Problem z odpaleniem
na benzynie takie problemy tez są ?
Moje padło : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=569618" onclick="window.open(this.href);return false;