wypadanie zapłonu w borze 2.0 apk problem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
U mnie po wymianie pierścieni drgania bardzo zmalały. Wcześniej miałem na plecach masaż od drgań tak nim trzepało na wolnych teraz praktycznie tego nie ma. Musiałbym się mocno wczuwać by wyczuć jakiekolwiek drgania. Układ zapłonowy nówka, jego zmiana kompletnie nic nie pomogła w tym temacie.
-
- Nowicjusz
Re: wypadanie zapłonu w borze 2.0 apk problem
Nie wiem teraz nie szarpie narazie jak latam na PB ale zobaczę w poniedziałek co pokarze komp w każdym bądz razie oleju nie pobiera i nie dymi więc jżz nic nie wiem
czy masz wiare wstac i grac dalej
Skoro na paliwie masz ok to winna jest instalacja gazowa. Podjedź do gazownika niech sprawdzi. Może coś sie dzieje z wtryskiwaczem gazu.
-
- Nowicjusz
Właśnie wróciłem od gazownika mówił że wtryski mogą lać zrobił jakies testy coś tam pozmieniał i mówił ze powinno się poprawić zrobiłem parę km i narazie nie gaśnie zobaczymy jak dalej.
Mam jeszcze jedno pytanie czy możliwe żeby wtryski padły po około 50 tyś
Mam jeszcze jedno pytanie czy możliwe żeby wtryski padły po około 50 tyś
Jak były źle dobrane lub xle ustawiona instalacja to dlaczego nie. Oszczedzając na kosztach całej instalacji czasami pomija się pewne elementy a potem kłopoty.
-
- Nowicjusz
No to jestem w 99,99% pewien, że u mnie sceny wywijał gaz i to bylo przyczyną problemów z wypadaniem zapłonu na 3 garze a dokładnie podlewające wtryski od gazu
-
- Nowicjusz
kolejny dzien samochód chodzi jak zegarek jestem pełen podziwu w każdym bądz razie thx!!!!!!!!!!!!! wszystkim za pomoc