Zrobiłem to w osobnych peszlach no i zabrakło mi czarnego

Tym sposobem mam już komplet foteli podłączony, moduł komfortu wraz z silniczkami szyb, licznik 1j5 920 846A i jedno lusterko składane z pamięcią. Wiązką pod drugie jest już podłączona i czeka już wprowadzona w drzwi pasażera. To lusterko zostawiłem sobie na kolejną sobotę + podłączenie przewodu od wstecznego i podświetlenia lusterek.
Mam również piloty z trzema kwadratowymi przyciskami. Są one przypisane do angielskiego modułu komfortu którego nie używam (kupiłem w komplecie) i wstawiłem drugi z Europejczyka... ale baterie są za słabe chyba i nie mogłem ich przypisać.
Nie miałem zbyt wiele czasu by bawić się pamięcią Ale zauważyłem jedynie że jak wcisnalem któryś z przycisków od pamięci to po otwarciu drzwi fotel zaczął się ustawiać

W kolejny weekend chciałbym już całość skończyć i przypisać ustawienia foteli do pilotów.
Mam pytanie... czy da się zrobić tak by lusterka rozkładały się i składały po przekreceniu zapłonu lub zgaszeniu ? Bo w chwili obecnej da się tym sterować tylko poprzez pokrętło od ustawiania usterek.
Gdyby ktoś potrzebował schemat instalacji elektrycznych foteli i lusterek z pamięcią zapraszam na priv. Załączam za to moje opracowanie tego schematu które jest "bardziej po Polsku "