a moze wkladke K&N ? 1,8 Rp +LPG
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
a moze wkladke K&N ? 1,8 Rp +LPG
nosze sie z zamiarem załozenia takiego czegos http://moto.allegro.pl/item176287270_k_ ... ielce.html
chyba bedzie pasowac co ? tylko nie wiem jak to bedzie sie sprawowac na gazie? ma ktos takie cos z gazem ?? co myslicie o samym filtrze ? cena itd ? ogolnie chodzi mi zeby troszke podgłosic silniczek zwiekszenia osiagow sie nie spodziewam , tylko to brzmienie ?
pozyczylem kiedys od kumpla stozek taki "no name" za 40 zł ale nie chcialo na gazie chodzic, doradzcie mi prosze bo juz prawie klikam kup teraz
chyba bedzie pasowac co ? tylko nie wiem jak to bedzie sie sprawowac na gazie? ma ktos takie cos z gazem ?? co myslicie o samym filtrze ? cena itd ? ogolnie chodzi mi zeby troszke podgłosic silniczek zwiekszenia osiagow sie nie spodziewam , tylko to brzmienie ?
pozyczylem kiedys od kumpla stozek taki "no name" za 40 zł ale nie chcialo na gazie chodzic, doradzcie mi prosze bo juz prawie klikam kup teraz
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no to skonczylo sie rumakowanie a ja myslalem zekeram pisze:czesc kolego. Nie bedzie Ci chodzil na gazie z tym filtrem poniewaz mieszanka jest zbyt uboga w oktany, aby temu zapobiec musisz ograniczyc ilosc powietrza, czyli zakleic czesciowo dolot a co za tym idzie w pewnym stopniu wyciszy to silnik ,a Tobie chodzi o cos odwrotnego. Pozdrawiam
o ktorej zwezce mowisz ? mozesz tak bardziej łopatologicznie ? czy to jest ten lejek z przodu ?eidos pisze:Szczeze mowiac ja bym zostawil zwykly filtr ale wyciagnal ta zwezke od puszki z filtrem, wiecej powietrza wleci do srodka, bedzie lepsze brzmienie
-
- Mały gagatek
Przyznam szczeze ze mialem problem z gazem. Przy jezdzie powyzej 70km i wcisnieciu sprzegla samochod na gazie gasl. Mieszanka byla zbyt uboga, ale pomeczylem gazownika i udalo sie ustawic tak ze nie gasnie. Oczywiscie mam instalacje 2 gen. Samochod spala ok 9,5l w miescie i 8l w trasie gazu oczywiscie
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
eidos pisze:Przyznam szczeze ze mialem problem z gazem. Przy jezdzie powyzej 70km i wcisnieciu sprzegla samochod na gazie gasl. Mieszanka byla zbyt uboga, ale pomeczylem gazownika i udalo sie ustawic tak ze nie gasnie. Oczywiscie mam instalacje 2 gen. Samochod spala ok 9,5l w miescie i 8l w trasie gazu oczywiscie
no to juz wkladka odpada bo jak beda problemy to sie zdenerwuje ze psu w d.. tyle kasy, zprobuje ten lejek wyciagnac, bedzie z tym jakis problem ? jak on jest tam włozony ? jak oszczedzam to na gazie przy predkosci do 12o to tez spali ok 8 ale tak przy 160 to juz 12
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
eidos pisze:jak otwozysz puche to ten lejek mozna do gory wyciagac. On jest wsowany w takich prowadnicach. Moze troche ciezko wychodzic, ja pomoglem sobie srubokretem. Nie trzymaja go zadne zatrzaski czy sruby wiec nic nie powinno sie uszkodzic
puche mam juz w lapie ale sie sasiad patrzyl jak grzebalem o tej porze pod maska, ok dzieki juz wiem jak jest zamontowany lejek , zaraz jak to zroie to jescze sie chyba przejade do nocnego po ... soczek