Kontrolka wykrzyknik w trójkacie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kontrolka wykrzyknik w trójkacie
Witam.
Tym razem mam pytanie odnosnie kontrolki na prawym zegarze. Swieci sie zolta jest kolko w nim trojkat a w trojkacie wykrzyknik. Co to moze byc ? wspomne tylko ze autko jest po nie udanej kradziezy i rozwalonej stacyjce
pozdr
Marek
Tym razem mam pytanie odnosnie kontrolki na prawym zegarze. Swieci sie zolta jest kolko w nim trojkat a w trojkacie wykrzyknik. Co to moze byc ? wspomne tylko ze autko jest po nie udanej kradziezy i rozwalonej stacyjce
pozdr
Marek
Ostatnio zmieniony sob kwie 14, 2007 21:17 przez aquarius, łącznie zmieniany 1 raz.
Problem w tym, ze tam tego przycisku nie mam i wg mnie moja wersja w ogole nie posiada ESP sam nie wiem co z tym zrobic. Nie pojade do VW Service bo mnei skasuja na wstepie za samo sprawdzenie :/janu pisze:poszukaj przycisku pod środkowym nawiewem po lewej od świateł awaryjnych z napisem ESP i przyciśnij
zobacz dokładnie opis na pompie hamulcowej na tej części "plastikowej"aquarius pisze:wg mnie moja wersja w ogole nie posiada ESP sam nie wiem co z tym zrobic.
gdzie są podłączone kable, tam na niej jest napisane ESP
np. zerknij na tej aukcji http://moto.allegro.pl/item181660510_po ... 379_b.html
tak jak na tym zdjęciu (jest to poglądowa pompa od Sharana)
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
ok tak tez zrobie i dam znacRobertP pisze:zobacz dokładnie opis na pompie hamulcowej na tej części "plastikowej"aquarius pisze:wg mnie moja wersja w ogole nie posiada ESP sam nie wiem co z tym zrobic.
gdzie są podłączone kable, tam na niej jest napisane ESP
np. zerknij na tej aukcji http://moto.allegro.pl/item181660510_po ... 379_b.html
tak jak na tym zdjęciu (jest to poglądowa pompa od Sharana)
Obrazek
no to sorki , u mnie jest i to dlatego tak ci radziłem , może ktoś z twoich znajomych ma VAG-a za piwko ci sprawdzi , popytaj.aquarius pisze:Problem w tym, ze tam tego przycisku nie mam i wg mnie moja wersja w ogole nie posiada ESP sam nie wiem co z tym zrobic. Nie pojade do VW Service bo mnei skasuja na wstepie za samo sprawdzenie :/janu pisze:poszukaj przycisku pod środkowym nawiewem po lewej od świateł awaryjnych z napisem ESP i przyciśnij