szukalem w wyszukiwarce cos na ten temat ale nie moglem nic znalezc;
mam problem, otoz zamontowalem ostatnio polowe sprzetu CA (glosniki w drziach + radio + wzmacniacz) no i strasznie mi lata obudowa prawego lusterka, az wstyd glosniej zrobic bo na zewnatrz samochodu bo beznadziejnie slychac, jakbym jakies pierdziawki zamontowal .
wie ktos jak rozebrac te lusterko? probowalem torche ale nie chce go uszkodzic przypadkiem...
Lewe tez wczesniej wydawali dziwne odglosy, ale odkrecilem od spodu 2 srubki, postukalem, wkrecilem i jest ok , jednak w prawym to juz nie pomoglo...
dodam ze jeszcze subwoofer do zamontowania bedize, moze w majowke to zrobie, jednak nawet bez subwoofera juz lusterko tak lata, to nie iwem co to by bylo jakbym teraz subwoofer podlaczyl...
jak rozebrac lusterko?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- bojar
- Ma gadane
- Kontakt:
Witam,
kolego, pod spodem są 2 śruby (już je znalazłeś) a ponadto musisz wyjąć szkło lusterka- jest ono na wcisk, więc spokojnie, delikatnie podważysz je palcami i wyjmiesz...
Jak już to zrobisz, to będziesz miał całe lusterko od środka- mi też trochę lata- łatwo to naprawić- włóż między latające części np. gąbkę albo watę...
Pozdrawiam!
kolego, pod spodem są 2 śruby (już je znalazłeś) a ponadto musisz wyjąć szkło lusterka- jest ono na wcisk, więc spokojnie, delikatnie podważysz je palcami i wyjmiesz...
Jak już to zrobisz, to będziesz miał całe lusterko od środka- mi też trochę lata- łatwo to naprawić- włóż między latające części np. gąbkę albo watę...
Pozdrawiam!
[b][u]Walcz walcz walcz- Ty walczysz, ja walczę!!![/b][/u
Legia Warszawa !!!
Legia Warszawa !!!