czekam na wasze sugestie co do tych fotek no i jak z tymi numerami w umowie i we wszystkich papierach mam AAM a na tej tabliczce nie ma tego jest ABE co ta za?? on chyba nie jest teges........
albo ma inny drugi silnik a u niemców silnik jest chyba jako część wymienna tak jak u nas chyba teraz??
nie wiem jaki mam silnik ?? ale wstyd
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Oznaczenie ABE nie jest oznaczeniem typu silnika (jeden ziomal powiedział mi że jest oznaczenie sposobu ułożenia silnika w komorze)
Jam mam fabryczny silnik ABD a mimo to na końcu briefu mam napisane:
W dniu dzisiejszym... ... Federalny Urząd Komunikacji ... ... poświadcza zgodnośc w kolumnie A oraz właściwości samochodu i jego zgodnośc z wersja 1HXO dla celów Ogólnego Zezwolenia Eksploatacyjnego (Allgemeine Betriebselaubnis czyli ABE) pod numerem F 804.
Jeżeli chcesz dowiedzieć się, jaki rzeczywiście masz silnik przeczytaj na nalepce znajdującej się na tylnej ściance z lewej strony bagażnika pod pozycją
motorkb/getrkb
Biorąc pod uwagę poniższą ofertę handlową odnośnie części do VW symbol ABE F804 odnosi się do dużej grupy aut VW z bardzo różnymi silnikami:
http://www.vw-audi-autoteile.de/vwgewindefahrwerk.htm
Jam mam fabryczny silnik ABD a mimo to na końcu briefu mam napisane:
W dniu dzisiejszym... ... Federalny Urząd Komunikacji ... ... poświadcza zgodnośc w kolumnie A oraz właściwości samochodu i jego zgodnośc z wersja 1HXO dla celów Ogólnego Zezwolenia Eksploatacyjnego (Allgemeine Betriebselaubnis czyli ABE) pod numerem F 804.
Jeżeli chcesz dowiedzieć się, jaki rzeczywiście masz silnik przeczytaj na nalepce znajdującej się na tylnej ściance z lewej strony bagażnika pod pozycją
motorkb/getrkb
Biorąc pod uwagę poniższą ofertę handlową odnośnie części do VW symbol ABE F804 odnosi się do dużej grupy aut VW z bardzo różnymi silnikami:
http://www.vw-audi-autoteile.de/vwgewindefahrwerk.htm