Golf Mk2 1,6 PN 70KM a gaz
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Kontroler
- Nowicjusz
- Kontakt:
Golf Mk2 1,6 PN 70KM a gaz
Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Golf'a Mk2 1,6 PN 70KM Madison Editon z 1990r. Cudo ma przejechane 180kkm i przejechało je w Niemczech, w Polsce jest od miesiąca.
Czy jest sens montować instalację gazową?
Nie wiem w jakim jest stanie silnik, na razie przejechałem 700km i chodzi idealnie.
Jeśli sądzicie, że jest sens zakładać gaz to proszę o poradę jaką instalację założyć i gdzie można to zrobić w Warszawie.
Nie wiem w jakim jest stanie silnik, na razie przejechałem 700km i chodzi idealnie.
Jeśli sądzicie, że jest sens zakładać gaz to proszę o poradę jaką instalację założyć i gdzie można to zrobić w Warszawie.
- vwmadison
- Użytkownik
- Kontakt:
zakładałem przy przebiegu 177 tys km i chodzi malinowo..najprostsza instalacja....bez elektroniki..Ale szczegóły to poszukaj w "szukaj "
powodzenia....
powodzenia....
[size=150][color=blau][b]powered by VW greenpower[/b][/color][/size]
[size=167][color=red][b] mój golf - 19 lat w dobrym tonie......[/b][/color][/size]
[size=167][color=red][b] mój golf - 19 lat w dobrym tonie......[/b][/color][/size]
- j_jasiu
- Ma gadane
- Kontakt:
Re: Golf Mk2 1,6 PN 70KM a gaz
Jest sens, ja zakładałem instalkę w swoim PN przy 230 tyś sprzedawałem autko to miało 340 tyś, gościu jeździ do dzisiaj i sobie chwali. Instalka do gaźnikowca bez kompa i innych pierdół. Zamontuj tylko w dobrym warsztacie i dobrze wyreguluj to nie będzie problemu.Kontroler pisze:Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Golf'a Mk2 1,6 PN 70KM Madison Editon z 1990r. Cudo ma przejechane 180kkm i przejechało je w Niemczech, w Polsce jest od miesiąca.
Pozdrawiam
Jasiu II
Kiedyś Mk II 1.6 MADISON i JETTA II 1.8 GT Opel Astra kombi 1.6 16V
Nissan Primera Kombi 2.0 TD
Teraz
Opel Vectra C Caravan 150 KM oraz BMW 316 compact (żony)
Volkswagen Golf GTI Klub Polska #104
Jasiu II
Kiedyś Mk II 1.6 MADISON i JETTA II 1.8 GT Opel Astra kombi 1.6 16V
Nissan Primera Kombi 2.0 TD
Teraz
Opel Vectra C Caravan 150 KM oraz BMW 316 compact (żony)
Volkswagen Golf GTI Klub Polska #104
- vwmadison
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Golf Mk2 1,6 PN 70KM a gaz
\j_jasiu pisze:Jest sens, ja zakładałem instalkę w swoim PN przy 230 tyś sprzedawałem autko to miało 340 tyś, gościu jeździ do dzisiaj i sobie chwali. Instalka do gaźnikowca bez kompa i innych pierdół. Zamontuj tylko w dobrym warsztacie i dobrze wyreguluj to nie będzie problemu.Kontroler pisze:Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Golf'a Mk2 1,6 PN 70KM Madison Editon z 1990r. Cudo ma przejechane 180kkm i przejechało je w Niemczech, w Polsce jest od miesiąca.
DOBRZE MÓWI (raczej pisze) dać mu wódki..........hihihihih.................
Pozdrawiam właścicieli Madison'ów. DZIĘKI...WZAJEMNIE STR 593!!
[size=150][color=blau][b]powered by VW greenpower[/b][/color][/size]
Ja zakładałem w Ząbkach ul. Piłsudskiego nr. nie pamiętam (jak znajdę do wrzucę numer domu i telefonu). Golf to drugie auto, w którym zakładałem u nich gaz. Z poprzednim również nie było problemów.
Później przeglądając forum znalazłem ich telefon i też pozytywne opinie o nich.
Jeśli jesteś z tej strony W-wy to polecam.
Później przeglądając forum znalazłem ich telefon i też pozytywne opinie o nich.
Jeśli jesteś z tej strony W-wy to polecam.
- B_O_N_K
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Witam.
Mój brat ma MK2 1.6 PN. Kupił go z przebiegiem 180tys km. Po miesiącu założył gaz. Teraz ma naganiane ponad 270tys km i żadnych problemów z gazem nie miał.
Przy normalnej, mieszanej jeździe pali mu poniżej 10l/100km. Na trasie poniżej 8l/100km.
Więc: ZAKŁADAĆ I SIĘ NIE ZASTANAWIAĆ
Pozdrawiam.
Mój brat ma MK2 1.6 PN. Kupił go z przebiegiem 180tys km. Po miesiącu założył gaz. Teraz ma naganiane ponad 270tys km i żadnych problemów z gazem nie miał.
Przy normalnej, mieszanej jeździe pali mu poniżej 10l/100km. Na trasie poniżej 8l/100km.
Więc: ZAKŁADAĆ I SIĘ NIE ZASTANAWIAĆ
Pozdrawiam.
[url]http://www.vwzone.pl/forum/viewtopic.php?t=12306&start=0[/url] mk2 GTI...
[url]http://vwzone.pl/forum/viewtopic.php?t=19296&start=0[/url] Corrado G60...
[img]http://www.rzeszow.mm.pl/~dbbest/avatarki/logo_bonk.jpg[/img]
[url]http://vwzone.pl/forum/viewtopic.php?t=19296&start=0[/url] Corrado G60...
[img]http://www.rzeszow.mm.pl/~dbbest/avatarki/logo_bonk.jpg[/img]
- Agamek12
- Gadatliwa bestia
Polecam RadekGaz 505 33 55 11 w Wawrze, ci z Ząbek (jeśli to warsztat, jadąc od W-wy, do którego skręca się 30 m za światłami) to straszni partacze, robiłem u nich - efekt: 1100 zł za instalkę, 200 zł za wymianę podstawki pod gaźnikiem. Poza tym coś jest nie tak z ich instalką, bo auto w mieście pali 14 l LPG. U Radka robiłem w Polonezie i nigdy w mieście nie spalił mi więcej niż 12-13 l LPG