Wycieraczki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wycieraczki
Witam
Troche mam problem z wycieraczkami,Tylnia dzieła bez zarzutu,czyli jest czasowa i normalna,natomiast przednia działa tylko na najszybszym biegu i jak włącze i wyłącze to zostaje w różnych pozycjach.Wymieniałem już przekaźnik,ale dalej nic,pewnie coś z manetkami przy kierownicy.Jaki może być koszt takiej naprawy??
Dzieki za wszystkie opinie.POZDO
Troche mam problem z wycieraczkami,Tylnia dzieła bez zarzutu,czyli jest czasowa i normalna,natomiast przednia działa tylko na najszybszym biegu i jak włącze i wyłącze to zostaje w różnych pozycjach.Wymieniałem już przekaźnik,ale dalej nic,pewnie coś z manetkami przy kierownicy.Jaki może być koszt takiej naprawy??
-
- Użytkownik
Re: Wycieraczki
Miałem taki sam problem. Przyjechał klient z taką usterką jak twoja. Przekaźnik był włorzony w nie to gniazdo.{namieszał monter alarmu}, któremu przekaźnik wypadł i Ten wsadził go w gniazdo obok.arturo3 pisze:Witam
michal0604
ja dokręcam dobry kluczem dynanometrycznym. Jak strzeli w łokci to znaczy że dosyć Ale się trzyma
http://www.wurc.com.pl/# http://www.facebook.com/wurc.olsztyn
Montaż - Regulacje - Naprawa - Diagnozy LPG - Poszerzanie felg stalowych - regeneracja felg- blacharstwo - lakiernictwo - modyfikacje
Montaż - Regulacje - Naprawa - Diagnozy LPG - Poszerzanie felg stalowych - regeneracja felg- blacharstwo - lakiernictwo - modyfikacje