Problem z ukladem chlodzenia

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

M!C
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Problem z ukladem chlodzenia

Post autor: M!C » pn cze 25, 2007 10:21

___zapytanie. słuchajcie moze wasza wiedza jest wieksza.... w tym przypadku chodzi o bardzo szybkie łapanie temperatury silnika 1,8. nie wiem co mozna zrobic wymieniony został termostat i nie jest jak byc powinno:( fakt pogody są jakie są i moze to własnie powodowac błyskawiczne rozgrzanie silnika ale gdy pojazd sie porusza bez zatrzymania go w korku i jąc chodzi nawet 100km wentylator pracuje a wskaznik jest prawie przy koncu! czy to moze byc wina nowej chłodnicy????

Pozdrawiam M!C
Ostatnio zmieniony pn cze 25, 2007 21:36 przez M!C, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Młoda
KS KathStyle
KS KathStyle
Auto: Czarna Wdowa <3

Post autor: Młoda » pn cze 25, 2007 10:28

Nie wiem co u ciebie może byc u mnie padł termostat ... a sprawdzałeś bezpieczniki przy okazji ? :-k może to jest wina nowej chłodnicy, ale jesli była wymieniana na taka samą to nie powinno byc problemu... Nie wiem poczekaj na odpowiedzi innych moze oni wpadna na inny pomysł z wiedzą ;)

:satan: Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"

Awatar użytkownika
souler
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Post autor: souler » pn cze 25, 2007 11:36

napisz spokojnie o co ci chodzi. daj znaki interpunkcyjne, wtedy byc moze ktos ci pomoze.

Był Dzik Power Diesel, jest Astra Turbo

Awatar użytkownika
andrew19_86
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: andrew19_86 » pn cze 25, 2007 11:52

sprawdziłeś poziom płynu chłodzącego? mniemam ,ze mówiać,iż wskaźnik dochodzi do końca,to masz na myśli to,że gotuje Ci się woda w układzie?jesli tak,to wywala Ci płyn zbiorniczkiem wyrównawczym? czy może węże ci pękają od ciśnienia?

:los2: Nocne Mary Squad :los2:
:satan: Tata NM synka :satan:

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”