Seaman pisze:flaymen sprawdz poduszke i lape mocujaca silnik. ja mialem takie oznaki
Poduszkę i łapę sprawdzaliśmy już wszytko jest w pożądku. Ale dzieki za pomysł. Aktualnie czekam na info z serwisu co z przegubem zewnetrznym.
[ Dodano: 01 Sie 2007 15:21 ]
No i przykra wiadomość. To nie przegub zewnetrzny po zamianie lewy na prawy usterka nadal pozostaje i głuche bicie jak było tak jest. Jakieś pomysły??
[ Dodano: 01 Sie 2007 20:05 ]
No i klapa koncza sie pomysly. Uklad kierowniczy sprawdzony, zawieszenie sprawdzone - I NIC - A moze to poprostu poloska?? Bo jesli nie ona to pozostaje tylko skrzynia biegow. Jutro sporobje cos skombinowac i wymienic kompletna polos. Mam ogromna nadzieje ze to bedzie to - trzymajcie kcioki.
[ Dodano: 17 Sie 2007 13:53 ]
... i dalej nic ;( nie rozwiazalem sprawy w swoim autku ;(. Może odpuściłem troche bo nie było mi potzrebne na codziń. Teraz jednak muszę się za to wziąść na poważnie. Dziś podczas drogi do pracy rozklekotało się na całego - ledwo dojechałem na miejsce. Zastanawiające jest to że jeżdżąc w kółko w lewo później w prawo usterka znika. Mam pomysł ale powiedzcie mi czy warto to sprawdzić. Gdy wymieniany był lewy wewnętrzny przegub nie pamiętam aby mechanik zakłdał taki pierścień ograniczający na półoś. Logicznie myśląc - czy mogłaby właśnie siła odśorkowa przy skręcie w prawo wypychać półoś z przegubu a skręcając w lewo dociskać półoś tak że wraca na miejsce??
Może czepiam się brzytwy, ale wizja naprawy skrzyni biegów trochę mnie przeraża.