świece
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
-
- Ma gadane
- MrUkAs
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
I ile zrobiles na tej kopulce, palcu i kablach? No wlasnie mi teraz po 20 tys zaczyna sie krztusic i przerywac przy rozruchu:)Rafaello27 pisze:Ja robiłem max 25 tyś na świecach NGK BUR 6ET.
Ostatnio zaczął mi przerywać i krztusić się przy zimnym rozruchu po 22 tyś, więc od razu kupiłem nowe - i pomogło. Kopułkę i palec mam Boscha, a kable NGK.
www.SportCom.PL
- Paweł Marek
- V.I.P.
tak piszą, ale lepiej pisać na podstawie doświadczeń. Ja takie mam od roku, zrobiłem na nich 25 tysięcy i sa ok.witus29 pisze:Te tańsze to podobno wielka kicha,
Janmor robi tylko końcówki, a kable kupuje w stanach.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Ja mam problem chyba z kablami. Jak jest wilgotno i odpalam na Pb to jest Ok przełacze na gaz i wtedy falują mi wolne obroty od 900-1100 czasmi płynnie czami skokowo. Jak sie silnika nagrzeje to problem znika wystarczy ze złapie 90 stopni. Dodam ze przyspiesza płynnie nie szarpie. Podczas jazdy wszystko jest OK poza wolnymi obrotami. Najdziwniejsze jest to ze kable mam BERU kupiłem je w marcu tego roku przejechałem na nich 4tys km Dodam ze kopułke i palec takze wymieniłem. Dziwna sprawa co o tym myślicie nie słyszałem zeby ktos miał problem z kablami BERU.......
Pozdrawiam
Pozdrawiam
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fc27abf292da2d6e][img]http://images27.fotosik.pl/126/fc27abf292da2d6em.jpg[/img][/url]