Problem z chłodzeniem w silniku 2.5 24V
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- kaczor4011
- Forumowy spamer :)
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
ja już tym jeżdziłwm, wszystko było prowizoryczne, teraz składam go po lakierowaniu i robię to dokładnie, więc trochą to jeszcze potrwa.
za jakieś dwa tygodnie wyjadę.
doznania są jak na motorze ścigaczu.
krutkie przełożenia , zero zmulenia i trzeba się trzymać-rakieta.
ralężało mi na tym żeby silnik był seryjny i miał kopa... i ma!
moim zdaniem tuning silnika się nie sprawdza, coś za coś.
p.s. mam zamiar jeżdzić tym cywilnie na co dzień, co wy na to?
pozdrawiam wszystkich
za jakieś dwa tygodnie wyjadę.
doznania są jak na motorze ścigaczu.
krutkie przełożenia , zero zmulenia i trzeba się trzymać-rakieta.
ralężało mi na tym żeby silnik był seryjny i miał kopa... i ma!
moim zdaniem tuning silnika się nie sprawdza, coś za coś.
p.s. mam zamiar jeżdzić tym cywilnie na co dzień, co wy na to?
pozdrawiam wszystkich
zgoda, o wiele lepiej od razu kupic/zaswapowac z mocnym motorem niz bawic sie w wałki, srałki itpmoim zdaniem tuning silnika się nie sprawdza, coś za coś.
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
no to mamy na forum pierwszego japońco-niemca załóż temat o autku...
no w sumie też się z tym zgodzę,ale patrząc pod kątem przeróbek to motor mazdy jest bez wątpienia bardziej podatny na mody N/A niż VR6...jeździłem jakis czas mazdą 323F z 1.8 16V i bardzo mile wspominam ten silnik jak i autko ..., a swoja drogą ciekawe jak z masą tego V6??djtom pisze:zgoda, o wiele lepiej od razu kupic/zaswapowac z mocnym motorem niz bawic sie w wałki, srałki itp
Ostatnio zmieniony sob sie 18, 2007 22:16 przez andrew19_86, łącznie zmieniany 1 raz.
cały jest z alu, jak silnik w motorze.
nie jest dużo cięższy, teraz na oryginalnych sprężynach od 1.8 wisi z przodu jak GT, czyli jest dobrze, jeszcze tył obniże , dam gazowe amory i będzie git!
p.s. jak założyć temat o autku, jestem nowy na forum, czy nie jest to zbyt ekstrawaganckie, jestem raczej skromny.
pozdro
nie jest dużo cięższy, teraz na oryginalnych sprężynach od 1.8 wisi z przodu jak GT, czyli jest dobrze, jeszcze tył obniże , dam gazowe amory i będzie git!
p.s. jak założyć temat o autku, jestem nowy na forum, czy nie jest to zbyt ekstrawaganckie, jestem raczej skromny.
pozdro
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt: