Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
tzn ma być wumowa z Niemcem na cale auto i to mam im pokazać ?HOMER1342 pisze:Witam musisz mieć umowe od właściciela auta czy silnika najlepiej umowa na sam silnik z tą umową do urzędu skarbowego,z silnikiem na stacje diagnostyczną na odczyt numerów a potem do urzędu miejskiego do wydziału komunikacji o wpisanie do dowodu innego silnika oraz zmiane numerów w dowodzie rejstracyjnym
Właśnie wczoraj chciałem założyć nowy temat opisujący podobną sytuację, żeby się wyżalić, hehe.spec-88 pisze:hmm niewiem czy wogóle trzeba sie bawić w ,,papierki" ostatnio rejestrowałem autko (moje coupe) i niema tam numerów silnika więc....jak udowodnią... że to nie jest ,,oryginalny" silnik ?? z czym sie potem mają zgadzać nr silnika ??
NIe wiem czy czasem nie tyle co za nową?Q?Q?Q?Duży pisze:No i gdzieś mi wsiąkła karta (czy książka, ta czerwona) pojazdu. Orientujecie się ile będę musiał zabulić za wydanie nowej i jakie są procedury?spec-88 pisze:hmm niewiem czy wogóle trzeba sie bawić w ,,papierki" ostatnio rejestrowałem autko (moje coupe) i niema tam numerów silnika więc....jak udowodnią... że to nie jest ,,oryginalny" silnik ?? z czym sie potem mają zgadzać nr silnika ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 117 gości