jak w temacie, czyli jak, i CZY mogę odkręcić w jakiś sposób tę plastikową szybke która chroni prędkościomierz i inne zagery w moim golfie II z 1989r. ? Ponieważ spaliła mi się jedna zarówka z podświetlenia i nie wiem jak moge to wymienic
pozdrawiam i licze na szybka i konkretna odpowiedz
Jak dobrać się do podświetlenia tarczy prędkościomierza?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Jak dobrać się do podświetlenia tarczy prędkościomierza?
żarówki nie znajdują się za szybką zegarów tylko z tyłu wystarczy wyjąć zegary i z tyłu możesz wymienić żarówki od oświetlenia zegarów a szybkę mozesz odkręcić wykręcając po kolei wkręty na obwodzie zegara i bez problemów dostaniesz się do tarczy zegarówkaroll6 pisze:jak w temacie, czyli jak, i CZY mogę odkręcić w jakiś sposób tę plastikową szybke która chroni prędkościomierz i inne zagery w moim golfie II z 1989r. ? Ponieważ spaliła mi się jedna zarówka z podświetlenia i nie wiem jak moge to wymienic
pozdrawiam i licze na szybka i konkretna odpowiedz
Aha, ok, dzięki. Najbardziej pomogła mi odpowiedź z linkiem, może dlatego że jestem wzrokowcem
Ostatnio zmieniony pt sie 31, 2007 09:59 przez karoll6, łącznie zmieniany 1 raz.
GOLF II, 1989r; 1.6; 51kW