Źle się prowadzi!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Źle się prowadzi!!!
Ostatnio zauwazylem, ze strasznie mi wozi samochod po drodze i ciezko sie go prowadzi. Wozi go tak ze ciezko utrzymac kierownice!!! Slychac tez lekki stukot na ostrzejszych zakretach przy wiekszej predkosci. Nie znam sie bardzo na tym ale jak ktos mial podobny problem niech napisze co to moze byc i co trzeba wymienic.
Może to być wiele rzeczy, amortyzatory, drążki, sworznie, tuleje etc., a nawet złe samopoczucie dające nieobiektywne i niemierzalne wrażenie.
Najlepiej jak pojedziesz do jakiegoś warsztatu, tam za grosze lub nawet za free obadają Ci zawiecho i mając już tę wiedzę co trzeba - szybko ustalisz koszty, bez tego ani rusz. Można też jechać do Stacji Kontroli Pojazdów i za jakieś 3-4 dychy sprawdzić na szarpaku, ale uwaga, tylko jeśli pan kontroler się orientuje w czymś więcej niż branie pieniędzy, bo powypisuje Ci mało precyzyjne głupoty...
Najlepiej jak pojedziesz do jakiegoś warsztatu, tam za grosze lub nawet za free obadają Ci zawiecho i mając już tę wiedzę co trzeba - szybko ustalisz koszty, bez tego ani rusz. Można też jechać do Stacji Kontroli Pojazdów i za jakieś 3-4 dychy sprawdzić na szarpaku, ale uwaga, tylko jeśli pan kontroler się orientuje w czymś więcej niż branie pieniędzy, bo powypisuje Ci mało precyzyjne głupoty...
Pojedź sobie na diagnostyke tam gdzie podbijają przeglądy auta!! Weź flaszkę i myślę że jak trafisz na dobrego gościa to prześwietli ci auto od dachu po opony!! A jak nie to będziesz musiał zapłacić-jak kolo nie weźmie tej flaszki oczywiście!Cennik piekny Ci wydrukuje i będziesz wiedział na czym jeździsz!!!! Ale oczywiście napraw tam nie dokonuj bo z doświadczenia wiem że taka stacja bierze drugie tyle kasy co zwykły mechanik!!
Pamiętaj że wozisz swoje i innych życie i jak samochód Ci "lata " po drodze to za dobrze nie jest!!Tym bardziej że idzie zima!!!Pozdrawiam!!
Pamiętaj że wozisz swoje i innych życie i jak samochód Ci "lata " po drodze to za dobrze nie jest!!Tym bardziej że idzie zima!!!Pozdrawiam!!
...i zesłał pan Golfa na ziemie , by siał zamęt i zniszczenie...
- marioo1986
- Nowicjusz
- Kontakt: