VR6 2.8 bezyna + gaz chyba nie pali na wszystkie cylindry
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- gtibodek
- szybki i wściekły
- Kontakt:
masz numer modułu spisz i daj może załatwie cosikgreg10581 pisze:no to chlopaki - mialem pecha i to nie kable tylko nie wiedziec czemu modul zaplonowy jest pekniety i to od tego dwa cylindry nie pracuja - wczoraj wszystko posprawdzalem, kable sa git.
teraz polowanie na ebayu (nowy modul 800zl, ale juz mam za 360uzywany na ebayu:))
Nisko,szeroko na bogato wiec zjedź mi z drogi szmato
- gtibodek
- szybki i wściekły
- Kontakt:
muszę mieć numer ale zaraz jeszcze sprawdzejak go wymontuje to zerkne i wrzuce posta! dasz rade jeszcze taniej niz 200 zl? bo juz za tyle mam jednego na ebayu) ale na allegro rzna na czesciach do VR6
((( bo najtanszy znalazlem za 500zl...
((
[ Dodano: 04 Wrz 2007 10:36 ]
Kolego chyba będę mógł zalatwić cosik za okolo 320-330 zł nowy BOSCHA
wypas! musz to rozebrac zeby wiedziec dokladnie jaki numer! (bo nie wiem czy da rade jakos spisac ten numer jak auto w calosci?)
a swoj adroge to mam pompe paliwa do VR6 do zbycia - nowiutka nie jezdzona - kupilem przez wypadek 2... na jednej jezdza, a druga w bagazniku sie poniewiera, a malo nie kosztowala... do tego mam na nia gwarancji jeszcze z 3 miechy - ale jak mowie, nigdy nie byla w baku!! ile to moze skoztowac? gdzie sprzedac? allegro?
a swoj adroge to mam pompe paliwa do VR6 do zbycia - nowiutka nie jezdzona - kupilem przez wypadek 2... na jednej jezdza, a druga w bagazniku sie poniewiera, a malo nie kosztowala... do tego mam na nia gwarancji jeszcze z 3 miechy - ale jak mowie, nigdy nie byla w baku!! ile to moze skoztowac? gdzie sprzedac? allegro?
- gtibodek
- szybki i wściekły
- Kontakt:
allegro a jaki masz symbol na pompie paliwa i jakie ciśnieniegreg10581 pisze:a swoj adroge to mam pompe paliwa do VR6 do zbycia - nowiutka nie jezdzona - kupilem przez wypadek 2... na jednej jezdza, a druga w bagazniku sie poniewiera, a malo nie kosztowala... do tego mam na nia gwarancji jeszcze z 3 miechy - ale jak mowie, nigdy nie byla w baku!! ile to moze skoztowac? gdzie sprzedac? allegro?
sprawdze dzis, podam wszelkie info i sie dogadamy. a z tego co wiem to byl tylko jeden rodzaj modulow do VR6 z 1996 roku (golf, passat, corrado) wiec moze bez numeru czesci sie obejdzie. masz jakies foto?
[ Dodano: 04 Wrz 2007 10:56 ]
o takie cos potrzebuje:
http://i6.ebayimg.com/02/i/000/b3/c6/5093_1.JPG
[ Dodano: 06 Wrz 2007 13:11 ]
siema siema, jakies info moze o tym module? mowa o takim jak na fotce?
[ Dodano: 04 Wrz 2007 10:56 ]
o takie cos potrzebuje:
http://i6.ebayimg.com/02/i/000/b3/c6/5093_1.JPG
[ Dodano: 06 Wrz 2007 13:11 ]
siema siema, jakies info moze o tym module? mowa o takim jak na fotce?
Niestety cewka na gazie leci często (rozrywa ją mniej więcej w połowie) i bardzo często leci też moduł zapłonowy. Sposoben na to są świece jednoelektrodowe ze zmniejszoną szczeliną do 0,6 mm (o ile dobrze pamiętam). Kabli NGK nie polecam, bo nowe u mnie nie chciały działać, tylko przebijały, a kable BERU działają wyśmienicie.
świece obecnie mam DENSO, ale na Iskrach też jest OK.
świece obecnie mam DENSO, ale na Iskrach też jest OK.
VR6 + STAG 300