witam,
przepaliła mi sie zarowka od MFA rozebrałem licznik ale widze ze zarowki sa w takiej obudowie i nie da sie ich wyciagnac... co mam tam wsadzić i jak??
rada jak by ktos szukał... juz wiem... zarówki wyciagaja sie do góry wraz z tymi blaszkami po bokach. wysatrczy wypchnac blaszki do gory i mamy zaroweczke
jak rozebralem licznik widziałem ze sa dwie wolne dziruy na zaróweczki jedna najbardziej z prawej i druga 2 dziury obok sa puste... jedna pewnie bedzie od rezerwy paliwa (tak jak mowicie) ale co tam wsadzic ? skad skabinowac takei opraweczki??
pozdrawaim
wymiana spalonych zarowek licznika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
wymiana spalonych zarowek licznika
Ostatnio zmieniony wt wrz 04, 2007 12:19 przez jorgus7, łącznie zmieniany 3 razy.
- anthrax00001
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Warto zajrzec czasami w PORADY
Gitner
Te zarowki kupuje sie razem z oprawkami.jorgus7 pisze:przepaliła mi sie zarowka od MFA rozebrałem licznik ale widze ze zarowki sa w takiej obudowie i nie da sie ich wyciagnac... co mam tam wsadzić i jak??
Co do montazu rezerwy, poszukaj bo bylo na forum, najlepiej wstawic licznik z seatajak rozebralem licznik widziałem ze sa dwie wolne dziruy na zaróweczki jedna najbardziej z prawej i druga 2 dziury obok sa puste... jedna pewnie bedzie od rezerwy paliwa (tak jak mowicie) ale co tam wsadzic ? skad skabinowac takei opraweczki??
Gitner
Ostatnio zmieniony pn wrz 10, 2007 21:55 przez Gitner, łącznie zmieniany 2 razy.
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!