Montarz mat grzewczych do lusterek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Montarz mat grzewczych do lusterek
Witam mam prośbe jak ktos wie to proszę o opis.
Mianowicie chce zamontować maty grzewcze do lusterek, mazna je podpiać pod przekaznik ogrzewania tylniej szyby tylko niewiem który to jest jaki ma kolor czy oznaczenie ? jak ktoś wie to prosba o podpowiedz, albo mozna go podpiać pod włącznik ogrzewania tylniej szyby tylko niewiem jak to zrobić. Jak ktoś zna sie natym to proszę o opis ( schemat )
Dzięki
Mianowicie chce zamontować maty grzewcze do lusterek, mazna je podpiać pod przekaznik ogrzewania tylniej szyby tylko niewiem który to jest jaki ma kolor czy oznaczenie ? jak ktoś wie to prosba o podpowiedz, albo mozna go podpiać pod włącznik ogrzewania tylniej szyby tylko niewiem jak to zrobić. Jak ktoś zna sie natym to proszę o opis ( schemat )
Dzięki
przemo
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Tylko zeby prad nie poplynol za duzy bo przypalisz... najczesciej brazowy jest masa... a na wlaczniku do ogrzewania z tylu pisze na tym pinie X (koło niego) bodajrze... w tej chwili Ci dokladnie nie powiem...
Ostatnio zmieniony śr gru 13, 2006 17:34 przez SkinnerPL, łącznie zmieniany 1 raz.
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
przemopiek ja bym radził Ci podpiąć lusterka pod osobny włącznik, a nie pod tylną szybę.
Wiem, że tak jest w orginale, ale tylną szybę dłużej się grzeje.
Nie ma potrzeby tak długo grzać lusterek - maty szybciej się zużywają.
Dla tego polecam osobny przycisk.
Może być taki sam jak do ogrzewania szyby - przecież miejsce jest
[ Dodano: Sro Gru 13, 2006 16:34 ]
Wiem, że tak jest w orginale, ale tylną szybę dłużej się grzeje.
Nie ma potrzeby tak długo grzać lusterek - maty szybciej się zużywają.
Dla tego polecam osobny przycisk.
Może być taki sam jak do ogrzewania szyby - przecież miejsce jest
[ Dodano: Sro Gru 13, 2006 16:34 ]
W grupie VAG chyba wszędzie brąz to masaSkinnerPL pisze:najczesciej brazowy jest masa..
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
Passat 1.8T - projekt K04
ja proponowlabym porowadzic oddzielny kabelek od akumaltora do tego przekaznik np.541 i wlacznik mozna wykorzystac i ten od ogrzewania tylnej szyby albo jakis inny.
Mam pytanie bo tez mysle nad zalozeniem takiego ogrzewania ale narazie nie mam czasu...
jak odkleic wklad lusterka zeby go nie uszkodzic i jak pozniej przykleic go z mata grzewcza, bo mam zamiar kupic takie na allegro.
Mam pytanie bo tez mysle nad zalozeniem takiego ogrzewania ale narazie nie mam czasu...
jak odkleic wklad lusterka zeby go nie uszkodzic i jak pozniej przykleic go z mata grzewcza, bo mam zamiar kupic takie na allegro.
SPRZEDAM: Przełącznik zespolony kierunków i wycieraczek wersja z kompem golf IV
Pompa wody prawie nowa silnik AHF (ALH,ASV,AGR)
Pompa wody prawie nowa silnik AHF (ALH,ASV,AGR)
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Dzięki wielkie
Dzięki za wszystkie rady jutro zaczynam montarz jak autko sie nie spali to będzie oki.
przemo
- Paweł Marek
- V.I.P.
Może się koledzy od passata nie obrażą, warto na to zerknąć
http://www.vw-passat.pl/index.php?optio ... 0&Itemid=9
http://www.vw-passat.pl/index.php?optio ... 0&Itemid=9
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- daniel2505
- Użytkownik
- Kontakt:
Ja wczoraj zakupiłem jedna matę na Allegro (taka jak w tym linku o Passacie). Mam grzane lusterka w oryginale ale prawe jest spalone. Mata pokryta jest klejem więc nie ma problemu z doklejeniem jej do lusterka musze tylko wykabinować dobry klej żeby podkleić lusterko do plastiku. Moze macie jakieś propozycjie jakiego kleju użyć?
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=123919/]Mój zielony VARIANT[/url]