Centralny zamek, gdzie podpiac sie do kierunkowskazow
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Centralny zamek, gdzie podpiac sie do kierunkowskazow
Dokładnie.Całą instalację założyłem,siłowniki powkręcane.Zamek śmiga aż miło.Taki kupiłem: http://www.allegro.pl/item230023489_cen ... zeglo.html
Polecam,jeśli chodzi o prostotę i efekt pozytywny końcowy.
Gdzie teraz podpiąć się do instalacji kierunkowskazów? Mam jeden przewód od centralki...
Z dokumentacji(miernej) wynika,że kierunki powinny migać naprzemiennie-ale to nie jest mój wymóg.Chodzi mi tylko o sygnalizację zadziałania...
Polecam,jeśli chodzi o prostotę i efekt pozytywny końcowy.
Gdzie teraz podpiąć się do instalacji kierunkowskazów? Mam jeden przewód od centralki...
Z dokumentacji(miernej) wynika,że kierunki powinny migać naprzemiennie-ale to nie jest mój wymóg.Chodzi mi tylko o sygnalizację zadziałania...
Ostatnio zmieniony sob wrz 15, 2007 18:48 przez callahan, łącznie zmieniany 1 raz.
Zielono-Czarny i Czarno-Biały (w skrzynce bezpieczników z tyłu po lewej)
Polecam wcinać się w wiązkę pod listwą przy drzwiach. Będziesz miał pewność, że nie przetniesz złego kabla, bo niektóre kolorki lubią się powtarzać.
I uważaj też na kolory w stylu zielono-czarny, a czarno-zielony , bo inaczej zamiast migać kierunkiem to będzie ci latać wycieraczka z tyłu
Polecam wcinać się w wiązkę pod listwą przy drzwiach. Będziesz miał pewność, że nie przetniesz złego kabla, bo niektóre kolorki lubią się powtarzać.
I uważaj też na kolory w stylu zielono-czarny, a czarno-zielony , bo inaczej zamiast migać kierunkiem to będzie ci latać wycieraczka z tyłu
Ostatnio zmieniony sob wrz 15, 2007 13:46 przez Rafit, łącznie zmieniany 2 razy.
- Samael
- Nowicjusz
Odnosi sie to mojego pytania?Mis pisze:ja sie wpialem bezposrednio w lampach tylnych w kostke, a po to aby sie napewno nie pomylic.
Ma ktoś zdjecia elementów ukladu centralnego zamka przedstawiajace sposób ich zamocowania w nadwoziu?? Kupilem książke "Golf II,Jetta - Sam naprawiam" jest tam schamacik ale bardzo pobiezny i za nic nie moge w jaki sposób zamocowac pod tylnym lewa lampa pompke powietrza.
Dlatego najlepiej byloby to obejrzeć jednak niz znam nikogo kto ma taka instalacje w golfie.
-
- Użytkownik
- Kontakt: