Problem z komputerem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z komputerem
W golfie 1.6 SR miałem komputer pokładowy ale musiałem wymienić zegary. Miałem od innego modelu tylko po ich podłączeniu nie działa wyświetlacz komputera. Czy jest sposób żeby go uruchomić?
Tam nie ma żadnego miejsca na trzecią wtyczkę. Zegary mają wyświetlacz komputera ale są miejsca do podłączenia tylko dwóch wtyczek. Nie wiem jak było przy starych zegarach bo osobiście ich nie zamieniałem. Żadna wolna wtyczka nie wisi gdy wykręcę zegary.
Dodatkowo z takich dziwnych rzeczy zauważyłem, że przy regulacji jasności świecenia regulją się wszystkie przyciski a nie regulują się zegary
[ Dodano: 03 Paź 2007 07:50 ]
jeszcze dodam że jest to wersja z nawigacją tylko jak go kupowałem to nawigację ktoś wyjął i obecnie jej nie mam
Dodatkowo z takich dziwnych rzeczy zauważyłem, że przy regulacji jasności świecenia regulją się wszystkie przyciski a nie regulują się zegary
[ Dodano: 03 Paź 2007 07:50 ]
jeszcze dodam że jest to wersja z nawigacją tylko jak go kupowałem to nawigację ktoś wyjął i obecnie jej nie mam