wspomaganie kierownicy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
yhy czyli jesli nie napedza pompy tak jak powinien to moze to powodowac ciezsze krecenie fajera tak?
[ Dodano: Sro Paź 17, 2007 14:09 ]
po dzisiejszych doswiadczeniach chyba mam wynik tego co moze byc nie halo ze wspomaganiem, otoz od 2-3 dni troche mi cos swiszczalo pod maska (pasek tylko nie wiedzialem ktory) i dzis zauwazylem ze podszas skretu zamiast swierszczyka robi sie ciagly swist i do tego 2 razy mi dzis calkiem zabraklo wspomagania wiec podejzewam ze pasek sie slizga i moze byc za slabo naciagniety a jesli nie to pompa kwalifikuje sie do wymiany...
[ Dodano: Sro Paź 17, 2007 14:09 ]
po dzisiejszych doswiadczeniach chyba mam wynik tego co moze byc nie halo ze wspomaganiem, otoz od 2-3 dni troche mi cos swiszczalo pod maska (pasek tylko nie wiedzialem ktory) i dzis zauwazylem ze podszas skretu zamiast swierszczyka robi sie ciagly swist i do tego 2 razy mi dzis calkiem zabraklo wspomagania wiec podejzewam ze pasek sie slizga i moze byc za slabo naciagniety a jesli nie to pompa kwalifikuje sie do wymiany...
i otoz nadszedl czas na rozwiazanie problemu, jak wczesniej pisalem cos swiszczalo i poszedlem za rada kolegow ktorzy radzili przemyc pasek od wspomy, zdjalem, wyczyscilem dokladnie NITRO i.... nie ma swierszcza a wspomaganie dziala jak nalezy wielkie dzieki wszystkim za odzew bez Was to jak bez nogi