Podpora Wspomagania (przy silniku)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Podpora Wspomagania (przy silniku)
Witam, pękla jak to mechanik mi przez telefon okreslil "Podpora wspomagania".
Samochod Golf III TD '92. Oznaczenie czesci: 028 145 531 C
Jako ze jest juz sobota po godzinach to nie potrafie nigdzie znalesc jak to wyglada ani podjechac do warsztatu bo juz zamkniety...
Czy ktos moze mi pomoc znalesc te czesc - Zdjecie, rysunek, wlasciwa nazwa? Nigdzie jej podobno nie ma a w serwsie sciagaja ja tydzien. No ja musze miec samochod na swieta!... cena tej czesci w serwisie to 89zl.
Czekam na wasza szybka pomoc
Pozdrawiam
T.
Samochod Golf III TD '92. Oznaczenie czesci: 028 145 531 C
Jako ze jest juz sobota po godzinach to nie potrafie nigdzie znalesc jak to wyglada ani podjechac do warsztatu bo juz zamkniety...
Czy ktos moze mi pomoc znalesc te czesc - Zdjecie, rysunek, wlasciwa nazwa? Nigdzie jej podobno nie ma a w serwsie sciagaja ja tydzien. No ja musze miec samochod na swieta!... cena tej czesci w serwisie to 89zl.
Czekam na wasza szybka pomoc
Pozdrawiam
T.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
a samo sie nie urwalo... jakis miesiac temu polecialo mi mocowanie silnika i to moze byc efekt... w sumie to odstawilem do warsztatu nim sie stalo costam, wiec nic o wymianie pompy nie bylo mowy.
Fajnie by bylo gdyby ktos umial znalesc te czesc na rysunku by potwierdzic ze to faktycznie ona, lub miec jej zdjecie z wybitym numerem.
Pozdrawiam
T.
Fajnie by bylo gdyby ktos umial znalesc te czesc na rysunku by potwierdzic ze to faktycznie ona, lub miec jej zdjecie z wybitym numerem.
Pozdrawiam
T.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Czyli nie ma jasnosci? Czytal mi numer z czesci wiec dlatego mnie dziwi, ze nie mozna jej zidentyfikowac...
No mowie ze samo pewnie nie... mialem 2m temu robiony wal korbowy a miesiac temu mi poleciala lapa mocowania silnika co ja jeszcze niemcy smarkali (trza bylo ten spaw widziec, sam sie dziwie ze wczesniej nie urwalo sie a jezdze juz 3ci rok. Spaw tylko po powierzchni zrobili łosie.. no ale nie o tym). Jak mi silnik wylecial to sie moglo nadwyrezyc i juz wtedy peknac, tylko ze teraz dopiero wylazi.
Naprawia - Morawski z Rudy Slaskiej (wirek, przejazd, zaraz kolo zjazdu z a4)
Pozdrowionka
T.
No mowie ze samo pewnie nie... mialem 2m temu robiony wal korbowy a miesiac temu mi poleciala lapa mocowania silnika co ja jeszcze niemcy smarkali (trza bylo ten spaw widziec, sam sie dziwie ze wczesniej nie urwalo sie a jezdze juz 3ci rok. Spaw tylko po powierzchni zrobili łosie.. no ale nie o tym). Jak mi silnik wylecial to sie moglo nadwyrezyc i juz wtedy peknac, tylko ze teraz dopiero wylazi.
Naprawia - Morawski z Rudy Slaskiej (wirek, przejazd, zaraz kolo zjazdu z a4)
Pozdrowionka
T.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt: