Przekladka kierownicy na lewa strone...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przekladka kierownicy na lewa strone...
Za pare miesiecy chce wracac do Polski ale nie chce sie pozbywac mojego ukochanego klekota. Z kiera po prawej go nie zarejestruje, ale ile moze kosztowac przekladka i co trzeba wymienic?Moze ktos ma adres warsztatu w ok.Wroclawia ktory robi takie przekladki? Pozdro.
- daniel2505
- Użytkownik
- Kontakt:
Mojego szefa szwagier ma warsztat w Londynie blacharstwo lakiernictwo i takie tam. Czasem kupuje jakieś auto przerabia i podsyła do nas na handel. W 99% sa to auta francuzkie. Pytałem go kiedys czy nie można by zakupić tam jakiegos MkIV i przerzucić kierownicę. Powiedział że z niemieckimi samochodami jest straszny kłopot. Trzeba wymieniać ścian grodziową nagrzewnicę i kupe innych pierdół. We francuzach ściana grodziowa jest przygotowana od razu pod obie strony a w golfach jest ból. Inna sprawa że jak już masz samochód który lubisz i jest w dobrym stanie to moze warto poszukać rozbitego golfa z kierownica po naszej stronie i powyciągać to co trzeba.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=123919/]Mój zielony VARIANT[/url]