Znika ogrzewanie i grzeje sie silnik.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Znika ogrzewanie i grzeje sie silnik.
Witam. Mam VW LT28 i ostatnio mam taki problem z nim a mianowicie podczas rownomiernej jazdy silnik nadmiernie grzeje sie i nagle wraca do swojej normalnej temp i tak w kolko ale w momencie kiedy temp wzrasta znika ogrzewanie a kiedy spada znowu zaczyna grzac ale i tak nie jest to cieplo takie jak powinno byc. Niewiem czego to moze byc przyczyna. Podejrzwam pompe wody ale sam niewiem czy to moze byc pompa.
- Lukasz_mk2
- Forum Master
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
masz lpg?
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Ma gadane
- Kontakt:
To jest 2.4D płynu owszem ubywa ale nie w duzych ilosciach i wyciek mam zlokalizowany tylko czekam na jakies troszke ciepla jeszcze w tym roku. A w momencie kiedy tak sie dzialo z temp i ogrzewaniem plynu bylo az za duzo wiec poprostu niewiem co sie moze dziac z tym autem. Bylo dobrze postal jakies 3 tyg bo zostal zastapiony T4 no i jak teraz nim wyjechalem to takie cuda sie dziac zaczely - chyba sie obrazil