[Golf 3] Jaka uszczelka pod pokrywe zaworow?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Troche odgrzebałem ale nie bede zaśmiecał forum nowymi postami któe juz byly 100x
Mam pytanie.Jak zmienialiscie uszczlke pod pokrywa zaworów to jaka ona była?Gumowa czy korkowa??Bo ja w sobote wymieniałem wlasnie na elegancką metalowo-gumową(40zł) i jak zdjołem pokrywe moim oczą ukazała sie piekna dziadoska korkowa uszczelka
Takie były orginalnie??
Mam pytanie.Jak zmienialiscie uszczlke pod pokrywa zaworów to jaka ona była?Gumowa czy korkowa??Bo ja w sobote wymieniałem wlasnie na elegancką metalowo-gumową(40zł) i jak zdjołem pokrywe moim oczą ukazała sie piekna dziadoska korkowa uszczelka
Takie były orginalnie??
Sorki, ale myślisz że w twoim samochodzie ta uszczelka nie była wymieniana od nowości?
Prawdopodobnie wcześniejszy właściciel założył inny rodzaj.
Z tego co już udało nam się ustalić to różne modele różnie miały. Ja u siebie miałem gumowo metalową i tylko taką udało mi się znaleźć do mojego samochodu.
Prawdopodobnie wcześniejszy właściciel założył inny rodzaj.
Z tego co już udało nam się ustalić to różne modele różnie miały. Ja u siebie miałem gumowo metalową i tylko taką udało mi się znaleźć do mojego samochodu.